Πόσο κοστίζει το Seat Leon TGI στη χώρα μας;

Η έκδοση φυσικού αερίου της νεότερης γενιάς του Seat Leon είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Δείτε τιμές

  • -
  • -

Η νεότερη γενιά του Seat Leon προσφέρεται σε μία πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και υβριδικής τεχνολογίας. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και αυτή τεχνολογίας φυσικού αερίου της Seat, για όσους επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία. Συγκεκριμένα, η έκδοση TGI είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με κόστος 25.290 ευρώ. Προσφέρεται στο επίπεδο εξοπλισμού Style, ενώ το ίδιο μηχανικό σύνολο στο αμάξωμα Sportourer κοστίζει 26.690 ευρώ. Σημειώστε, πως μηδενικά είναι τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως και στις δύο περιπτώσεις συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.



Όσον αφορά τον κινητήρα, το 4κύλινδρο σύνολο έχει χωρητικότητα 1.500 cc, απόδοση 130 ίππων και προσφέρει 200 Nm ροπής. Η δεξαμενή φυσικού αερίου χωρητικότητας 17,3 kg του προσφέρει αυτονομία της τάξεως των 440 χιλιομέτρων, χωρίς να συνυπολογίζουμε την επιπλέον δεξαμενή των 9 lt καυσίμου. Η Seat αναφέρει ότι για 100 km απαιτούνται 3,9 με 4,3 kg φυσικά αερίου, την ώρα που οι εκπομπές ρύπων αγγίζουν τα 107-118 g/km (WLTP).

Σημειώστε, πως η Seat τρέχει ένα πρόγραμμα προσφορών για όλα τα μοντέλα της φυσικού αερίου, προσφέροντας δωρεάν καύσιμα για ένα χρόνο!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...