BMW i4: Ηλεκτρική και με 530 ίππους (video)

Πανίσχυρη και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, η αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 θα συνδυάζει τις εκρηκτικές επιδόσεις με μεγάλη αυτονομία

  • -
  • -

Μαζί με τις νέες εκδόσεις της iX, η BMW αποκάλυψε εικόνες, αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες για την αναμενόμενη i4. Το εντυπωσιακό αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν, θα διακατέχεται από το DNA της γερμανικής εταιρείας, αλλά εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της σημερινής «πράσινης» εποχής. Μπορεί οι εκπομπές ρύπων να είναι μηδενικές, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως θα διακρίνεται για τις εκρηκτικές του επιδόσεις, όπως και τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψαν οι Γερμανοί θα διατίθεται και έκδοση που θα έχει δεχθεί τις περιποιήσεις του τμήματος της BMW M Performance. Βέβαια, είναι δεδομένο πως θα προσφέρει τα υψηλά στάνταρ άνεσης και πολυτέλειας που διακρίνουν όλα τα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ iX

Η νέα i4 θα είναι διαθέσιμη σε μία σειρά εκδόσεων, με την αυτονομία στην κορυφαία της εκδοχή να αγγίζει τα 590 χιλιόμετρα! Με ιπποδύναμη 530 ίππων, τα πρώτα 100 km/h από στάση έρχονται σε μόλις 4 sec, χαρίζοντας της επιδόσεις που συναντάμε σε supercar. Περισσότερες λεπτομέρειες για το εντυπωσιακό sedan θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...