Honda CR-V: Ανανέωση στις λεπτομέρειες

H Honda φρεσκάρει το CR-V με νέες εκδόσεις και του χαρίζει το χαρακτηριστικό e:HEV που αποτελεί σήματα κατατεθέν της εξηλεκτρισμένης γκάμας της ιαπωνικής εταιρείας

  • -
  • -

Το CR-V και το Jazz είναι δύο εξαιρετικά σημαντικά μοντέλα για τη Honda στην ευρωπαϊκή αγορά. Βλέπετε, αμφότερα αποτελούν αιχμή του δόρατος για την ιαπωνική εταιρεία όσον αφορά την υβριδική της τεχνολογία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, και με δεδομένη την παρουσίαση της νεότερης γενιάς του Jazz πριν από μερικούς μήνες, στη Honda προχώρησαν σε ένα μικρό φρεσκάρισμα του CR-V, προσθέτοντας μία νέα έκδοση και χαρίζοντας στο SUV το χαρακτηριστικό e:HEV που αποτελεί σήμα κατατεθέν της υβριδικής τεχνολογίας της ιαπωνικής εταιρείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ HONDA CR-V ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Αλλαγές συναντάμε σε όλες τις εκδόσεις, με το νέο σήμα e:HEV και το μπλε πλαίσιο στο σήμα της Honda να υποδηλώνουν τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα του. Μικρές αλλαγές υφίστανται και στο εσωτερικό, ενώ νέα σχεδίαση διαθέτουν οι ζάντες αλουμινίου. Η νεότερη προσθήκη στη γκάμα του CR-V ακούει στο όνομα της έκδοσης Sport Line, η οποία και θα χαρακτηρίζεται από μία σειρά σκούρων αποχρώσεων σε πολλά σημεία του αμαξώματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ HONDA JAZZ KAI JAZZ CROSSTAR


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στόχος της Honda είναι μέχρι το 2022 στοχεύει να προσφέρει αποκλειστικά εξηλεκτρισμένες εκδόσεις στην ευρωπαϊκή αγορά και το CR-V αποτελεί μέρος της συγκεκριμένης στρατηγικής. Έτσι, θα εξακολουθεί να παίρνει ζωή από το υβριδικό σύνολο τεχνολογίας i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive), το οποίο αποτελείται από ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης κύκλου Άτκινσον και δύο ηλεκτροκινητήρες, αποδίδοντας 184 ίππους. Μάλιστα, στην έκδοση του 2021 το CR-διαθέτει διαφοροποιημένη ρύθμιση στην ανάρτηση, αλλά και στη χαρτογράφηση του ηλεκτρικού συστήματος διεύθυνσης. Όσον αφορά τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφαλείας, το CR-V θα διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες της Honda (Honda Sensing) και μάλιστα στο βασικό εξοπλισμό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...