Ανανέωση για τα ΜΙΝΙ και ΜΙΝΙ Cabrio

Η 3η γενιά του MΙΝΙ δέχεται ένα ακόμη σημαντικό makeover

  • -
  • -

Ένα ολοκληρωτικό facelift θα μπορούσε να πει κανείς πως δέχονται τα MΙΝΙ 3θυρης, 5θυρης, ηλεκτρικής και cabrio έκδοσης. Στο μπροστινό μέρος έχουμε μεγαλύτερη γρίλια, την οποία περικλείει ένα εξάγωνο μαύρο πλαίσιο, ενώ τα φώτα ομίχλης έχουν αντικατασταθεί από κάθετες εισαγωγές αέρα. Το πλαίσιο των φωτιστικών σωμάτων, το οποίο μέχρι τώρα ήταν χρωμιωμένο, έχει αποκτήσει μαύρη απόχρωση, με το κεντρικό μέρος του προφυλακτήρα να έχει αλλάξει από την κλασική μαύρη απόχρωση, στο χρώμα του αμαξώματος.

Συνεχίζοντας κατά μήκος του αμαξώματος, βλέπουμε τους ανασχεδιασμένους θόλους να συνδυάζονται με τα νέα φλας, τα οποία είναι τεχνολογίας LED ως στάνταρ. Παρόμοιες αλλαγές συναντάμε και στο πίσω μέρος, όπου εκεί βλέπουμε να έχει αφαιρεθεί το κεντρικό φανάρι ομίχλης, ενώ έχει ανασχεδιαστεί και όλος ο προφυλακτήρας.



Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε και εδώ μία ανανεωμένη αισθητικά καμπίνα με ανασχεδιασμένα κουμπιά κάτω από την οθόνη του infotainment των 8,8 ιντσών, ενώ στάνταρ έχουν γίνει η επένδυση σε Piano Black γυαλιστερή απόχρωση, το δερμάτινο τιμόνι με πλήκτρα ελέγχου και ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων 5 ιντσών, στην θέση του αναλογικού.

Μηχανικά δεν συναντάμε κάποια αλλαγή, εκτός από την μειωμένη ιπποδύναμη της έκδοσης Cooper S κατά 10 περίπου ίππους, στους 180, λόγω του νέου φίλτρου σωματιδίων.

Παρ’ όλα αυτά η Mini επισημαίνει αλλαγές στο σασί, οι οποίες αναδεικνύουν το χαρακτηριστικό οδηγικό χαρακτήρα, για τον οποίο φημίζονται τα Mini. Στις επιλογές εξατομίκευσης βλέπουμε να έχουν προστεθεί διάφορες αποχρώσεις, 5 διαφορετικοί σχεδιασμοί για τις ζάντες αλουμινίου, όπως και μία απόχρωση «πολλαπλών τόνων» για την οροφή όσων χρησιμοποιούν σκληρή οροφή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...