Αγορά νέο SUV με κάτω από 25.000 ευρώ: Hyundai Tucson ή Peugeot 3008;

Τα νέα Hyundai Tucson και Peugeot 3008 ήρθαν στο προσκήνιο δυναμικά. Ποια εισαγωγική έκδοση όμως προτιμάτε;

  • -
  • -

Το έχουμε πει… το έχουμε ξαναπεί. Το έχετε ακούσει… το ξέρετε ήδη. Τα SUV είναι η αδιαμφησβήτητη τάση της εποχής. Είτε σαν crossover, είτε για όσους έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε χώρους, τα C-SUV. Δεν υπάρχει λοιπόν, καλύτερη περίοδος για τους επίδοξους αγοραστές που ανήκουν στην κατηγορία που μόλις αναφέραμε, από αυτή που διανύουμε σήμερα.

Αυτό γιατί δύο από τους πρωταγωνιστές του C-SUV segment, μόλις επανήλθαν στο προσκήνιο με νέα γενιά. Από την Hyundai έχουμε το εντυπωσιακό Tucson, το οποίο για πρώτη φορά έρχεται με μία ολοκληρωτικά εξηλεκτρισμένη γκάμα εκδόσεων, ενώ η Peugeot μας φέρνει την ανανεωμένη έκδοση του 3008, το οποίο έρχεται να εναρμονιστεί με την σχεδιαστική φιλοσοφία όλων των νέων Peugeot.

Τόσο το Tucson όσο και το 3008, ξεκινούν κάτω από τις 25.000 ευρώ και αυτές ακριβώς, τις εισαγωγικές εκδόσεις, θα συγκρίνουμε και εδώ σήμερα. Την 1.6 turbo 150 ίππων με το 48βολτο υβριδικό σύστημα στο trim “Exclusive” για το Hyundai και την 1.2 PureTech των 130 ίππων στο trim “S&S Active” για το Peugeot. Η διαφορά τιμής μεταξύ τους είναι μόλις 90 ευρώ, οπότε προβλέπετε οριακός αγώνας… ή όχι. Τα βάζουμε λοιπόν στην ενότητα «ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΑ» και σας τα παραθέτουμε.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο από τα δύο SUV προτιμάτε.

Hyundai Tucson 1.6T 48V 150hp 2WD Exclusive ή Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 S&S ACTIVE;

tucsonvs3008

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...