Η Bugatti έβγαλε για test drive την Chiron Pur Sport

Παρέχοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της να έχουν μια μοναδική εμπειρία πριν την αγορά

  • -
  • -

Μια χώρα και μια πόλη μέσα στην υπερβολή. Αυτό είναι το Dubai η μεγαλύτερη πόλη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στον Περσικό Κόλπο. Διακρίνεται για την χλιδή που ξεπερνάει την πολυτέλεια, με τους δρόμους της να είναι γεμάτοι με αυτοκίνητα αμύθητης αξίας. Από εκεί φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Bugatti.

Μάλιστα έχει πολλούς πιστούς πελάτες, γεγονός που οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να παρουσιάσει τη Chiron Pur Sport στο Dubai. Ακόμα και η πανδημία του νέου κορονοϊού COVID-19 δεν στάθηκε εμπόδιο, με την εταιρεία να διαβεβαιώνει ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ο νέος πρόεδρος της Bugatti, Stephan Winkelmann δήλωσε: “Αυτό το μοντέλο δεν απαιτεί κάτι περισσότερο από μια απλή θεωρητική παρουσίαση μέσω βίντεο ή ψηφιακής διάσκεψης. Οι πελάτες πρέπει να οδηγήσουν τη Chiron Pur Sport και να ζήσουν την απίστευτη δύναμη και τις εκρηκτικές επιταχύνσεις που έχει”.

Η Bugatti Chiron Pur Sport εφοδιάζεται με ένα 8λιτρο κινητήρα με διάταξη W και 16 κυλίνδρους. Αποδίδει 1.500 ίππους και 1.600 Nm ροπής στροφάροντας μέχρις τις 6.900 rpm. Επιταχύνει από στάση μέχρι τα πρώτα 100 km/h σε μόλις 2,3 sec, μέχρι τα 200 km/h σε 5,5 sec και μέχρι τα 300 km/h σε λιγότερο από 12 sec!

Σε σχέση με την απλή Chiron, η Pur Sport παρέχει καλύτερη ελαστικότητα, επιταχύνοντας πιο άμεσα. Χαρακτηριστικά απαιτεί 3,4 sec για το 60-100 km/h και μόνο 2,4 sec για το 80-120 km/h. Επιπλέον, έχει βελτιωμένη αεροδυναμική παράγοντας μεγαλύτερη αρνητική δύναμη από την πίσω αεροτομή της.

Η παραγωγή της Bugatti Chiron Pur Sport είναι περιορισμένη στα 60 αυτοκίνητα, με την τιμή της να αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να περιλαμβάνονται οι φόροι.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...