MV Agusta Superveloce Alpine: Εμπνευσμένη από την A110 (video)

Η Alpine και η MV Agusta ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιουργήσαν μία μοτοσικλέτα περιορισμένης παραγωγής εμπνευσμένη από την Α110

  • -
  • -

Ιδού η MV Agusta Superveloce Alpine! Μία περιορισμένης έκδοσης μοτοσικλέτα σε μπλε χρώμα με στοιχεία που τη συνδέουν με τη σύγχρονη εκδοχή της Alpine A110. Τα συγγενικά στοιχεία μεταξύ τους συνεχίζονται με τα σήματα της Alpine στην Agusta, αλλά και τους τροχούς σε μαύρη απόχρωση. Παράλληλα, η σέλα είναι μαύρη από αλκαντάρα, ενώ εντυπωσιακή λεπτομέρεια αποτελούν οι μπλε ραφές. Τέλος, στο προστατευτικό του εμπρός τροχού έχουν τοποθετηθεί δύο διακριτικές σημαίες στα χρώματα της Γαλλίας και της Ιταλίας που ολοκληρώνουν τη συνεργασία των δύο κατασκευαστών. Η Superveloce Alpine παίρνει ζωή από έναν τρικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 798 cc, ο οποίος και αποδίδει 147 ίππους και 88 Nm ροπής. Αν αυτό δεν αρκεί σε κάποιους, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αγωνιστικού εγκεφάλου και εξάτμισης της Arrow, αυξάνοντας την ισχύ στους 153 ίππους. Τα φρένα φέρουν την υπογραφή της Brembo, ενώ χρησιμοποιεί τα ελαστικά Diablo Corsa II της Pirelli. Η τελική της ταχύτητα είναι 240 km/h.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ALPINE A110 ΤΩΝ 292 ΙΠΠΩΝ!

Σύμφωνα με τον CEO της MV Agusta, Timur Sardarov, πολλοί κάτοχοι Alpine είναι θαυμαστές της MV Agusta, και το αντίθετο. Αυτός ήταν και ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή τη συνεργασία, η οποία αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους της μοτοσικλέτας. Σημειώστε, πως μόλις 110 κομμάτια θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής, ενώ η τιμή της ξεκινάει από τα 36.300 ευρώ περιλαμβάνοντας και το κιτ αναβάθμισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...