Δύο νέα SUV από την Nissan [Video]

Τα Armada και Kicks είναι εδώ … ή μάλλον εκεί

  • -
  • -

Τα δύο της καινούργια SUV, Armada και Kicks, λανσάρισε η Nissan, με τα δύο μοντέλα να κυκλοφορούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021, αντίστοιχα. Βέβαια, μια μικρή λεπτομέρεια αφορά το που θα κυκλοφορήσουν. Βλέπετε, προορίζονται για την αμερικανική αγορά, όποτε εάν κάποιο από τα δύο σας αρέσει, θα πρέπει να ταξιδέψετε για να το δείτε από κοντά.

Το πρώτο φέρει το όνομα Armada και πρόκειται για την ναυαρχίδα του στόλου της Nissan. Είναι το πρώτο μοντέλο της εταιρίας το οποίο θα φέρει το νέο σήμα της ιαπωνικής μάρκας και θα συνδυάζεται με νέα μάσκα, καπό, προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, όπως και με νέα φώτα τεχνολογίας LED. Θα υπάρχουν προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ όντας ένα μεγάλο SUV προοριζόμενο για την Αμερική, δεν θα μπορούσε να κρύβει κάτω από το καπό τίποτα λιγότερο, από ένα V8 κινητήρα 5,6 λίτρων και 400 ίππων.

Το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai που έρχεται το 2021

Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης αφορούσε το ανανεωμένο Nissan Kicks. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα entry-level crossover, το οποίο έχει διαφοροποιηθεί από τον προκάτοχο του τόσο σχεδιαστικά, όσο και τεχνολογικά. Σε αγορές εκτός Αμερικής, το Kicks χρησιμοποιεί το επονομαζόμενο σύστημα e-Powertrain, το οποίο χρησιμοποιεί αποκλειστικά έναν ηλεκτροκινητήρα για την μετάδοση και έχει έναν τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.200 κυβικών, ο οποίος «θρέφει» την μπαταρία. Η αμερικανική έκδοση του Kicks φαίνεται να ακολουθεί έναν πιο «παραδοσιακό» δρόμο, χρησιμοποιώντας έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.600 κυβικών και απόδοσης 124 ίππων, με την ισχύ να περνά αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη παρουσίαση:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...