Δείτε το εσωτερικό του νέου Nissan Qashqai!

Το άκρως επιτυχημένο SUV της Nissan θα παρουσιαστεί την άνοιξη του 2021, αλλά μέχρι τότε η ιαπωνική εταιρεία μας προσφέρει μία πρώτη γεύση από το εσωτερικό του

  • -
  • -

Απομένουν λίγοι μήνες μέχρι την παρουσίαση του νέου Nissan Qashqai. Η νέα γενιά του best seller της ιαπωνικής εταιρείας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει η Nissan τις τελευταίες δεκαετίες. Κάτι που ισχύει και για την καμπίνα του εσωτερικού, την οποία και μας αποκαλύπτουν πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου. Οι τεχνικοί της Nissan σχεδίασαν το εσωτερικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις, αλλά και τις πληροφορίες που άντλησαν από τους κατόχους Qashqai όλα αυτά τα χρόνια. Έτσι, η φιλοσοφία της νεότερης γενιάς είναι φιλική προς το χρήστη, αλλά και αντισυμβατική για τα στάνταρ της Nissan.

Καταρχήν, έχουν χρησιμοποιηθεί τελείως καινούργια υλικά κατασκευής. Έχει δοθεί εξαιρετική προσοχή στην εργονομία και την ποιότητα, με τη σχεδίαση να συνδυάζει πρακτικότητα, αλλά και την premiumαισθητική. Ακολουθώντας την τάση της ψηφιακής εποχής, θα διαθέτει μία νέα οθόνη αφής 9 ιντσών με βελτιωμένη ανάλυση, που θα φιλοξενεί το γνωστό μας NissanConnect. Μέσα από εκεί θα μπορεί ο οδηγός του Qashqai να χειρίζεται λειτουργίες όπως το σύστημα πλοήγησης, ψυχαγωγίας αλλά και τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου. Φυσικά, θα διαθέτει όλες τις εφαρμογές Apple CarPlay, Android Auto και μάλιστα με ασύρματη σύνδεση, ενώ θα προσφέρει και Wi-Fi στο οποίο θα μπορούν να συνδεθούν έως και επτά συσκευές. Ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός και έχει διάσταση 12,3’’ έχοντας τη δυνατότητα απεικόνισης μιας σειράς πληροφοριών, όπως το σύστημα πλοήγησης, κίνησης ή πληροφορίες του αυτοκινήτου. Ο οδηγός του νέου Qashqai θα έχει επιπλέον στη διάθεση του Head-Up Display, το οποίο με διάσταση 10,8’’ είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία.

Επίσης, η σχεδίαση του εσωτερικού έχει γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να προσφέρει καλύτερη ορατότητα και άνεση. Το εμπρός παρμπρίζ έχει μεγαλύτερο εύρος, ενώ οι κολώνες είναι πιο λεπτές, με τους καθρέφτες να είναι τοποθετημένοι στις πόρτες και όχι στις κολώνες. Στοιχείο που μειώνει τα τυφλά σημεία. Την ίδια ώρα, το μεγαλύτερο μεταξόνιο προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Όσοι κάθονται πίσω έχουν 28mm επιπλέον στη διάθεση τους (608mm συνολικά), ενώ αυξημένος κατά 15mm είναι και ο διαθέσιμος αέρας για το κεφάλι των επιβατών. Βελτιωμένος όμως είναι και ο χώρος αποσκευών! Συνολικά, προσφέρει 74 λίτρα επιπλέον, στοιχείο που προκύπτει από το μεγαλύτερο κατά 20mm βάθος του πορτ μπαγκάζ. Σημειώστε, πως σε αυτό συνέβαλε και η νέα διαμόρφωση της πίσω ανάρτησης.

MAΘΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN QASHQAI ΕΔΩ

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με λειτουργικές και πρακτικές λύσεις, όπως καθίσματα που προσφέρουν μασάζ και θερμαινόμενο τιμόνι, αναμένεται να προσφέρουν ένα εξαιρετικά φιλόξενο, ποιοτικό και άνετο εσωτερικό στο Qashqai. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Nissan, η οδήγηση στην καμπίνα της 3ης γενιάς του Qashqai θα είναι μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...