GMC Hummer EV: Κορυφώνονται οι δοκιμές εξέλιξης (video)

Το αμιγώς ηλεκτρικό Hummer δοκιμάζεται πλέον υπό αντίξοες χειμερινές συνθήκες, με την ημερομηνία παραγωγής του να πλησιάζει

  • -
  • -

Ακολουθώντας την τάση που έχει δημιουργηθεί στην αμερικανική αγορά με τα αμιγώς ηλεκτρικά pic kup, η GMC δεν δίστασε να μπει στο παιχνίδι παρουσιάζοντας την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Hummer. Το θηριώδες μοντέλο, που είναι συνυφασμένο με το διάσημο στρατιωτικό όχημα, θα αποκτήσει οικολογικό χαρακτήρα, χωρίς να ξεχνάει το σκληροτράχηλο παρελθόν του. Με δεδομένο ότι οι άνθρωποι της GMC θέλουν να ξεκινήσουν την παραγωγή του το Φθινόπωρο του 2021, το χρονοδιάγραμμα που έχουν μπροστά τους για την εξέλιξη του αυτοκινήτου είναι αρκετά πιεσμένο. Οι δοκιμές εξέλιξης συνεχίζοντας πυρετωδώς και το αμιγώς ηλεκτρικό Hummer αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο βόρειο Michigan, όπου και δοκιμάζεται κάτω από ακραίες χειμερινές συνθήκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ HUMMER NA ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΪ

Θυμίζουμε, ότι το HummerEV θα διαθέτει τρία ηλεκτρικά μοτέρ με συνολική ισχύ 1.000 ίππων και 1.085 Nm ροπής, με την αυτονομία του να αγγίζει τα 560 χιλιόμετρα. Την ίδια ώρα, οι επιδόσεις του θα είναι εξωφρενικές για το βάρος του, αφού για τα πρώτα 100 km/h από στάση θα απαιτούνται λίγο παραπάνω από 3 sec! Σεβόμενο το παρελθόν του, θα διαθέτει σύστημα τετρακίνησης και τετραδιεύθυνσης, ενώ κορυφαίες θα είναι και οι εκτός δρόμου ικανότητες του.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...