Ήρθε το ανανεωμένο Citroen C3 – Οι τιμές του στην Ελλάδα

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για όλες τις εκδόσεις κινητήρα και εξοπλισμού

  • -
  • -

Την άφιξη του ανανεωμένου Citroen C3 στην Ελλάδα γνωστοποίησε η αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας, ενημερώνοντας το κοινό πως το μοντέλο είναι διαθέσιμο για αγορά από σήμερα, Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.

Διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα κινητήρων τόσο βενζίνης όσο και πετρελαίου, με την τιμή εκκίνησης ν’ αντιστοιχεί σε 13.500 ευρώ και αφορά τη βενζινοκίνητη έκδοση 1.2 PureTech 82 S&S Flair.


Οι τιμές όλων των εκδόσεων του
Citroen C3 στην Ελλάδα
 
(αναγράφονται εκπομπές CO2, τέλη κυκλοφορίας και προτεινόμενες τιμές)



Έχοντας διαγράψει μια εξαιρετική εμπορική πορεία, η οποία αποτυπώνεται στις περισσότερες από 750.000 πωλήσεις από το 2016 έως και σήμερα, το ανανεωμένο C3 δεν θα μπορούσε να αποβάλλει τον εξωτερικό «μανδύα» που οδήγησε στη γιγάντωσή του.

Παρ’ όλα αυτά, προς… εξυπηρέτηση της ανανέωσης, έχουν πραγματοποιηθεί αλλαγές στη μάσκα, στα κρύσταλλα των φωτών όπως και στα πλαϊνά airbumps. Ακόμη έχει δοθεί έμφαση στην εξατομίκευση, η οποία εξυπηρετείται από την προσθήκη δύο νέων χρωμάτων (κόκκινο και μπλε), νέων αυτοκόλλητων στην οροφή και νέων ζαντών αλουμινίου (16 και 17 ιντσών). Τα παραπάνω έχουν αυξήσει τους πιθανούς συνδυασμούς σε 97, καθιστώντας δύσκολο να συναντήσεις ένα άλλο C3 ίδιο με το δικό σου. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ CITROEN C3 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Επιπροσθέτως, η ανανέωση του C3 σήμανε και τον εμπλουτισμό των συστημάτων υποβοήθησης τα οποία πλέον αντιστοιχούν σε 12 και είναι τα εξής: Front Parking Assist, Hands Free Entry and Start, Active Safety Brake, Coffee Brake Alert, Driver Attention Alert, Auto High Beam, Reversing Camera, Hill-start Assist, Lane Departure Warning, Blind Spot Monitoring System, Speed Limit Recognition and Recommendation και Cruise Control/Speed Limiter.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...