Η Citroen ανανέωσε το C3 (video)

Περισσότεροι χρωματικοί συνδυασμοί, πλουσιότερος εξοπλισμός για το γαλλικό σουπερμίνι

  • -
  • -

Με περισσότερες από 750.000 πωλήσεις από το 2016 έως σήμερα, η τρίτη γενιά του C3 αποτέλεσε εμπορική επιτυχία για τη Citroen. Το καλοκαίρι του 2020 λανσάρεται στην Ευρώπη – με σλόγκαν «η ζωή είναι πιο όμορφη με χρώματα» - η ανανεωμένη έκδοση του γαλλικού μοντέλου.

Η γενική σχεδιαστική φιλοσοφία, με τα φωτιστικά σώματα σε τρία επίπεδα και τα προστατευτικά airbumps, παραμένει και στο ανανεωμένο C3. Έχουν γίνει όμως αλλαγές στη μάσκα, στα κρύσταλλα των φώτων καθώς και στα πλαϊνά airbumps που περιλαμβάνουν πλέον τρεις κάψουλες. Δύο νέα χρώματα (κόκκινο και μπλε), νέα αυτοκόλλητα στην οροφή και νέες ζάντες αλουμινίου (16 και 17 ιντσών) έχουν αυξήσει τους πιθανούς συνδυασμούς σε 97. Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις, υποβραχιόνιο οδηγού και τα καθίσματα Advanced Comfort που υπόσχονται άνετες μετακινήσεις ακόμη και στα πολύωρα ταξίδια.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τους 3κύλινδρους βενζίνης 1.2 PureTech (με 83 και 110 ίππους) και τον 1.5 BlueHDi πετρελαίου, με 100 ίππους. Ο βενζίνης των 110 PS μπορεί να συνδυαστεί και με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Αναβαθμισμένος είναι ο εξοπλισμός συνδεσιμότητας (με Connect Assist, Connect Nav, Connect Play) και ασφάλειας. Πρεμιέρα κάνουν οι εμπρός αισθητήρες στάθμευσης, ανεβάζοντας σε 12 τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ C5 AIRCROSS "ΚΑΙΕΙ" 1.4 LT/100 KM!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...