Non paper: Οι κινητήρες των Hyundai Tucson N-Line και N

Πληροφορίες αντλούνται και για το μοτέρ της απλής έκδοσης

  • -
  • -

Το Hyundai Tucson μεταπηδά στην επόμενη γενιά του, με τα αποκαλυπτήρια να είναι προγραμματισμένα για την προσεχή Δευτέρα (14/9).

Στο πλαίσιο αυτό, η καμπάνια teaser φωτογραφιών της νοτιοκορεατικής μάρκας βρίσκεται στο ζενίθ της. Όπως γίνεται καταφανές, η σχεδίαση περνάει σε ένα φουτουριστικό στάδιο, όπου δεσπόζουν οι σύγχρονες τεχνολογίες και οι εντυπωσιακοί προβολείς.

Βέβαια, η εξωτερική εμφάνιση είναι μόνο ένα μέρος του εύμορφου συνόλου, μιας και καταφτάνουν και νέες, ανεπίσημες, πληροφορίες για τις επιδόσεις του Tucson τόσο στην έκδοση “N Line” όσο και στην “N”.


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ HYUNDAI TUCSON

Η σούπερ σπορ έκδοση θα «φορά» ένα 4κύλινδρο μοτέρ των 2,5 λίτρων απόδοσης 290 αλόγων και 421 Nm ροπής. Η έτερη έκδοση, με το πακέτο εξοπλισμού “N Line”, θα τροφοδοτείται από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, απαρτιζόμενο από το 4κύλινδρο κινητήρα 1,6 λίτρων της μάρκας. Η συνδυαστική απόδοση θα αντιστοιχεί σε 230 άλογα και η ροπή σε 350 Nm.

Πληροφορίες, επίσης, αναδύονται και με επίκεντρο την «ορίτζιναλ» έκδοση του SUV, οι οποίες αναφέρουν πως θα διατίθεται ένας μη υβριδικός κινητήρας των 1,6 λίτρων ο οποίος θα αποδίδει 180 ίππους. Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει αν υπάρχουν και άλλα μοτερ.

Τέλος, εικόνα έχουμε και για το εσωτερικό (σ.σ.παρά το γεγονός πως οι φωτογραφίες είναι renderings). Αυτό κοσμείται από ένα ψηφιακό σύστημα οργάνων, ενώ ξεχωριστό είναι το design και της οθόνης infotainment των 10,25 ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...