Πιο όμορφα και πιο ποιοτικά: Νέα γενιά Dacia Sandero και Sandero Stepway

Μαζί τους λανσάρεται και το νέο Logan

  • -
  • -

Μετά το Duster ήρθε η σειρά των Sandero και Logan να ανανεωθούν πλήρως, καθώς η Dacia λανσάρει την 3η γενιά τους. Το Sandero μαζί με την crossover έκδοση Sandero Stepway συνθέτουν το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής στην Ευρώπη.

Οι πρώτες φωτογραφίες επιβεβαιώνουν αυτό που δηλώνει η Dacia στο δελτίο Τύπου, ότι έχουμε μπροστά μας πλήρως εκσυγχρονισμένα αυτοκίνητα και όχι μόνο στο σχεδιαστικό κομμάτι. Αν και δε δόθηκαν ακόμη φωτογραφίες του εσωτερικού, είναι δεδομένο ότι τα Sandero, Sandero Stepway και Logan θα προσφέρουν πιο ευρύχωρη και ποιοτική καμπίνα επιβατών, με πλουσιότερο εξοπλισμό στοιχείων άνεσης και ασφάλειας.

Παράλληλα θα διατηρηθεί ο χαρακτήρας του «προσιτού και αξιόπιστου αυτοκινήτου», που συνοδεύει όλα τα Dacia και αποτελεί βασικό συστατικό της εμπορικής τους επιτυχίας.


Τα Sandero και Sandero Stepway ξεχωρίζουν από τα νέα φωτιστικά σώματα, που ενώνονται με τη μάσκα, τα «φουσκώματα» σε καπό και φτερά. Αν και η απόσταση του Sandero από το έδαφος δεν έχει αλλάξει, δείχνει πιο χαμηλό, χάρη και στα μακρύτερα μετατρόχια. Όσον αφορά το Stepway, οι προφυλακτήρες και τα πλαστικά προστατευτικά τονίζουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

Στο νέο Logan παρατηρούμε τη νέα μάσκα και τα φωτιστικά σώματα, την οροφή με πιο έντονη κλίση προς τα πίσω και τις μικρότερες γυάλινες επιφάνειες.

Η πλήρης αποκάλυψη των τριών Dacia θα γίνει στις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ το λανσάρισμά τους στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...