Ακόμα πιο επιβλητική η BMW X7 στην έκδοση Dark Shadow

Η ειδική, περιορισμένης παραγωγής έκδοση θα διατίθεται και στην Ελλάδα

  • -
  • -

Ακόμα πιο επιβλητική και δεσπόζουσα μορφή προσδίδει η BMW στο μεγάλο της SUV, X7, μέσω της ειδικής έκδοσης “Dark Shadow”, η οποία θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της μάρκας στο Spartanburg των ΗΠΑ, από τον Αύγουστο του 2020, σε περιορισμένο αριθμό 500 αντιτύπων.

Οι επιπλέον δόσεις αίγλης και κομψότητας τονίζονται ελέω του βασικού χαρακτηριστικού του μοντέλου το οποίο είναι το χρώμα Frozen Arctic Grey, το οποίο ανήκει στην χρωματική παλέτα της BMW Individual.

Χαρακτηριστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως το λεπτομερές φινίρισμα χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε μοντέλο της οικογένειας X, ενώ περισσότερες ειδικές χρωματικές προτάσεις -όπως οι Urban Green και Grigio Telesto metallic θα προστεθούν στη γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού για τις BMW X7, BMW X6 και BMW X5 με την έναρξη παραγωγής της Dark Shadow Edition.

Την εκφραστική εξωτερική εμφάνιση της ειδικής έκδοσης τονίζει η High Gloss Shadow Line της BMW Individual, ενώ την τόνωση της επιθετικής εμφάνισης του μοντέλου υπογραμμίζει το χρωμιωμένο φινίρισμα που κοσμεί τα πλαίσια των παραθύρων, τα καλύμματα των κολονών B και C, τις βάσεις των εξωτερικών καθρεπτών, όπως και τις απολήξεις εξαγωγής.

Ακόμη, επιβλητικότητα εκπέμπουν τα αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα βοηθήματα του πακέτου M σπορ, οι ζάντες αλουμινίου Μ 22’’ σε σχέδιο ακτινών V με φινίρσμα Jet Black matt, καθώς και ο ισχυρός ήχος του σπορ συστήματος εξαγωγής M.

 Το μοντέλο διατίθεται με 6 ή 7 καθίσματα, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να απολαμβάνουν τις ηλεκτρικές λειτουργίες των θέσεων τους. Στο εσωτερικό, επιπλέον, κυριαρχεί το δερμάτινο τιμόνι M και τα στοιχεία εξοπλισμού BMW Individual, με την δερμάτινη επένδυση Merino σε δίχρωμο φινίρισμα Night Blue/Black με αντίθετες ραφές. Δέρμα Black merino χρησιμοποιείται και στο κάτω τμήμα του πίνακα οργάνων και στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...