Αυτό είναι το Toyota RAV4 Hybrid Black Edition

Ειδική έκδοση “total black”, για τους “Batman-wannabes” οικογενειάρχες

  • -
  • -

Όπως προδιαθέτει και το όνομα του νέου RAV4 Hybrid Black Edition, έχουμε μία ισχυρή μονοχρωμία που κάνει το SUV της Toyota να ξεχωρίζει. Το φινίρισμα του οχήματος σε Midnight Black απόχρωση τονίζει τις γωνίες και τον σχεδιασμό του αμαξώματος, ενώ η ταιριαστή μαύρη απόχρωση των περιφερειακών έρχεται να ολοκληρώσει μία πολύ δυναμική εικόνα.

Η μπροστινή άνω και κάτω γρίλια, οι καθρέπτες, τα πλαϊνά και το πίσω σπόιλερ, όπως και οι ζάντες 19 ιντσών, όλα είναι βαμμένα σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση, ενώ το μοναδικό στοιχείο στην εξωτερική εμφάνιση που ξεχωρίζει είναι το γυαλιστερό σήμα της ιαπωνικής εταιρίας στο μπροστά μέρος.

RAV4-INTERIOR

Η ίδια ιδεολογία συνεχίζει και στο εσωτερικό του οχήματος, με μαύρο δερμάτινο σαλόνι και την ραφή γκρι απόχρωσης να συμπληρώνει το σύνολο. Στον τομέα του εξοπλισμού το Black Edition, βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την έκδοση Style. Σε αυτήν περιλαμβάνονται έξυπνους αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα 360 μοιρών, ψηφιακό κεντρικό καθρέπτη, ηχοσύστημα της JBL, καθώς και ασύρματη φόρτιση κινητού. Φυσικά συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto είναι στον στάνταρ εξοπλισμό.

Μηχανικά χρησιμοποιεί τον 4κύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων με απόδοση 222 ίππους και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα για την δημιουργία ενός υβριδικού συνόλου, ενώ συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο συνεχούς μεταβαλλόμενης σχέσης e-CVT.

Οι τιμές για το Black Edition 4x2 ξεκινούν από 44.750 ευρώ, ενώ για την τετρακίνητη έκδοση ξεκινούν από τις 47.500 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΚΑΜΑ ΤΟΥ TOYOTA RAV4
RAV4-TOP

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...