Νέα Mercedes-Benz T-Class: Πότε έρχεται το μοντέλο

Για οικογένειες που λατρεύουν τις περιπέτειες και αναζητούν άφθονους χώρους

  • -
  • -

Την γκάμα των οικογενειακών αυτοκινήτων τύπου van, διευρύνει η Mercedes-Benz Vans προσθέτοντας δίπλα στη V-Class ένα νέο, μικρών διαστάσεων όχημα ιδιωτικής χρήσης, την T-Class η οποία θα εκκινήσει την εμπορική της πορεία το 2ο εξάμηνο του 2022.

Το νέο όχημα δεν θα αποκλίνει από τη σχεδιαστική φιλοσοφία της Mercedes-Benz, αλλά θα αποτελεί διακριτό μέλος της, κάτι που θα είναι πασιφανές από τα στοιχεία που θα αποτυπώνονται στο αμάξωμά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΗ MERCEDES-BENZ V-CLASS

Η T-Class προλειαίνει το έδαφος για το λανσάρισμα μιας νέας κατηγορίας από τη μάρκα, η οποία θα αφορά τόσο τους ιδιώτες που αναζητούν ένα όχημα με χώρους για όλα τους τα όνειρα όσο και στους επαγγελματίες του τουρισμού. Το γράμμα T θα αντιπροσωπεύει την ευρυχωρία και θα αποτελεί το σήμα κατατεθέν για τα compact επιβατικά vans με το αστέρι στο καπό.

«Με τη νέα Mercedes-Benz T-Class, θα προσφέρουμε ένα όχημα που θα δώσει την ευκαιρία σε οικογένειες αλλά και σε λάτρεις της περιπέτειας να μπουν στον κόσμο της Mercedes-Benz. Οι πελάτες αυτοί αναζητούν ελκυστικά και πρακτικά οχήματα – και η νέα T-Class θα ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις απαιτήσεις», δηλώνει ο Marcus Breitschwerdt, Επικεφαλής του τμήματος Mercedes-Benz Vans.

Η νέα Mercedes-Benz T-Class θα προσφέρει μεγάλους χώρους και θα ταιριάζει σε πολλαπλές χρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς σε θέματα άνεσης. Οι συρόμενες πλαϊνές πόρτες στην αριστερή και δεξιά πλευρά του οχήματος για παράδειγμα, θα προσφέρουν εύκολη και άνετη επιβίβαση στο εσωτερικό. Εκτός όμως από τα συμβατικά συστήματα κίνησης θα διατίθεται και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Σημειώνεται πως από το 2012, η μάρκα εκπροσωπείται από το Citan, το οποίο θα αξιοποιηθεί για τη δημιουργία δύο οχημάτων: το Mercedes-Benz Citan που είναι και θα παραμείνει ένα όχημα με εξειδίκευση στην επαγγελματική χρήση και η Mercedes-Benz T-Class που θα είναι προσανατολισμένη στην ιδιωτική, επιβατική χρήση. Τόσο η T-Class όσο και το Citan θα παράγονται σε συνεργασία με τη Renault-Nissan-Mitsubishi.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...