Το Opel Zafira αποκτά εκδρομικό χαρακτήρα

Με τις απαραίτητες τροποποιήσεις το Opel Zafira Life μεταμορφώνεται Crosscamp και ουσιαστικά σε τροχόσπιτο που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα!

  • -
  • -

Το νέο Opel Zafira Van θεωρείται ως ένα από τα πλέον ευπροσάρμοστα της κατηγορίας. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά μήκη, ενώ διακρίνεται για το ευρύχωρο αι ευμετάβλητο εσωτερικό του. Μάλιστα, οι συρόμενες πόρτες, ο μικρός κύκλος στροφής, η άνεση και η οδική του συμπεριφορά το καθιστούν ιδανικό για οικογενειακές, και όχι μόνο, διακοπές.

Το νέο τμήμα του Erwin Hymer Froup, τροποποίησε το Zafira και το προσφέρει στην άκρως εκδρομική έκδοση Crosscamp Life! Βασίζεται στην έκδοση των 4,95 m και μπορεί να κοιμήσει τέσσερα άτομα! Στοιχεία, όπως η πτυσσόμενη οροφή, το κρεβάτι, τα εντοιχισμένα ντουλάπια και η κουζινούλα περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό. Οι προσόψεις των επίπλων έχουν ένα μοντέρνο, μονόχρωμο και εξαιρετικά ανθεκτικό stone-look φινίρισμα. Η ευέλικτη φιλοσοφία επιτρέπει συνεχή, απεριόριστη χρήση ως επιβατικό όχημα, αφού διαθέτει ύψος μόλις 1,99m. Κάτι που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χώροι στάθμευσης είναι πλήρως προσβάσιμοι.

Μεγάλο μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού του Crosscamp Life παραγγέλνεται  ανεξάρτητα, ώστε ο χρήστης να μπορεί να διαμορφώσει το όχημα σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις. Παράλληλα, η ευρεία γκάμα προαιρετικών συστημάτων υποβοήθησης οδηγού περιλαμβάνει υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων (main beam assist), σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού(drowsiness alert), σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας (lane keep assist) και σύστημα αναγνώρισης οδικών σημάτων (traffic sign recognition) με ημι-προσαρμοζόμενο cruise control, καθώς και σύστημα αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης (front collision alert) με υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης (emergency braking assistant). 

 Το Crosscamp Life διατίθεται με όλη τη γκάμα κινητήρων diesel και κιβωτίων της Opel σε τέσσερις εκδόσεις ισχύος. Εξοπλισμένοι με τεχνολογία μετεπεξεργασίας καυσαερίων SCR, όλοι οι κινητήρες πληρούν τις προδιαγραφές Euro 6d-TEMP για απεριόριστη κινητικότητα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι εάν το Crosscamp Life πρόκειται να κινηθεί σε διαδρομές εκτός δρόμου, διατίθεται με ένα προαιρετικό πακέτο off-road που περιλαμβάνει 25 cm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, προστασία κάτω μέρους αμαξώματος και ρεζέρβα με ελαστικό κανονικών διαστάσεων. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Opel IntelliGrip διασφαλίζει την απαιτούμενη πρόσφυση σε κάθε είδους οδόστρωμα. Το Zafira Crosscamp Life είναι ήδη διαθέσιμο στη Γερμανία με τιμή που αγγίζει τα 42.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...