Έρχεται το υβριδικό Subaru XV e-Boxer (vid)

Ο 2λιτρος επίπεδος κινητήρας συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ

  • -
  • -

Στην υβριδική εποχή περνά η Subaru, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο το χαρακτήρα που την έχει καθιερώσει στα μάτια των φίλων της. Απλά η τεχνολογία e-Boxer περιορίζει κατανάλωση και ρύπους, τη στιγμή που η τετρακίνηση Symmetrical All-Wheel Drive εξασφαλίζει κίνηση σε κάθε τερέν.

Η ιαπωνική μάρκα θα λανσάρει σύντομα στην ελληνική αγορά τα Forester και XV e-Boxer. Πρόκειται για δύο αυτοκίνητα που είδαμε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αυτοκίνηση 2019 και σύντομα θα οδηγήσουμε, ώστε να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; Ο HYBRID EXPERT ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η τεχνολογία e-Boxer συνδυάζει το 2λιτρο επίπεδο κινητήρα των 150 PS με το αυτόματο κιβώτιο Lineartronic, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 16,7 ίππων και μπαταρίες ιόντων λιθίου που επιτρέπουν κίνηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων για μικρές αποστάσεις και ταχύτητες έως 40 km/h. Στις μεσαίες ταχύτητες το ηλεκτρικό μοτέρ συνδράμει τον Boxer, ενώ στις υψηλότερες ο κινητήρας εσωτερικής καύσης φορτίζει τις μπαταρίες.

Σύμφωνα με την Subaru, η κατανάλωση περιορίζεται έως 11% σε σχέση με τον προηγούμενο 2λιτρο boxer, ενώ οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 150 g/km.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...