Με 306 ίππους η CLA Shooting Brake (vid)

Η Mercedes-AMG παρουσιάζει το σπορ station wagon

  • -
  • -

Η βασική σειρά της οικογένειας Mercedes-AMG αποκτά ένα ακόμη μέλος. Η CLA 35 4MATIC Shooting Brake λαμβάνει θέση στην αντίστοιχη έκδοση της τετράθυρης CLA, με το γνώριμο 2.0 turbo κάτω από το καπό της. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας χαρίζει 306 ίππους και 400 Nm ροπής στο σπορ station wagon.

Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και την τετρακίνηση 4MATIC, τα 100 km/h έρχονται από στάση σε 4,9 sec και η τελική ταχύτητα (περιοριζόμενη ηλεκτρονικά) αγγίζει τα 250 km/h.

Το σύστημα τετρακίνησης AMG Performance 4MATIC κατανέμει συνεχώς τη ροπή ανάμεσα στους δύο άξονες, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή πρόσφυση αλλά και η σπορ οδική συμπεριφορά της CLA Shooting Brake. Η αναλογία εμπρός/πίσω κυμαίνεται από 100/0 έως 50/50.

Όσο το ESP είναι ενεργοποιημένο, η τετρακίνηση 4MATIC λειτουργεί στη θέση "Comfort". Όταν ο οδηγός επιλέξει "ESP SPORT Handling" ή "ESP OFF", τότε το σύστημα 4MATIC περνά στη λειτουργία "Sport". Παράλληλα, υπάρχουν 5 προγράμματα οδήγησης, ανάμεσά τους το νέο "Slippery" για οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, π.χ. σε πάγο. Τα άλλα τέσσερα προγράμματα είναι "Comfort", "Sport", "Sport +" και "Individual".

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...