5 νέα ηλεκτρικά SUV που έρχονται το 2020

Το επόμενο έτος αναμένεται… έκρηξη από ηλεκτρικά οχήματα ελεύθερου χρόνου

  • -
  • -

Ποια θα είναι η συνταγή επιτυχίας στην αυτοκίνηση την επόμενη δεκαετία; Μα να συνδυάσεις την τάση του σήμερα με αυτήν του αύριο. Δηλαδή τη δημοφιλία των SUV με την αναμενόμενη καθιέρωση των ηλεκτρικών μοντέλων.

Έτσι, η μία μετά την άλλη, οι εταιρείες λανσάρουν τα πρώτα τους ηλεκτρικά SUV με επαρκή αυτονομία. Το 2020 θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη (τα αναμένουμε και στην Ελλάδα) αρκετά, ανάμεσά τους και τα ακόλουθα μοντέλα.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες  


Audi Q4 e-tron

Το Q4 e-tron έχει μήκος 4,6 μέτρα και εφοδιάζεται με δύο μοτέρ, συνδυαστικής ισχύος 306 ίππων. Οι μπαταρίες χωρητικότητας 82 kWh εξασφαλίζουν αυτονομία 450 km.


BMW iX3

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της BMW έχει ισχύ 272 ίππους και παίρνει ενέργεια από μπαταρίες χωρητικότητας 70 kWh. Πλήρως φορτισμένες εξασφαλίζουν αυτονομία άνω των 400 km.


Kia e-Soul

Βρίσκεται ήδη στο δρόμους και μάλιστα το οδηγήσαμε στη Φρανκφούρτη. Στην Ελλάδα αναμένεται εντός του 2020, με προσόντα την πρακτικότητα και την αυτονομία που ξεπερνά τα 450 km.


Skoda VISION iV

Το 4θυρο crossover coupe VISION iV βασίζεται στην ΜΕΒ, την ειδική για ηλεκτρικά μοντέλα πλατφόρμα του Ομίλου Volkswagen. Δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, χαρίζουν στο ηλεκτρικό SUV τετρακίνηση. Η αυτονομία με μία φόρτιση θα αγγίζει τα 500 km.


Volkswagen ID Crozz

Ανάλογης φιλοσοφίας και τεχνικών χαρακτηριστικών είναι και το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Volkswagen, το I.D. CROZZ. 306 ίπποι από τους δύο ηλεκτροκινητήρες και αυτονομία 500 km.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...