Η νέα Toyota Corolla sedan

Με 1.6 βενζίνης και σε υβριδική έκδοση με κινητήρα 1.8

  • -
  • -

Μετά την hatchback και την Touring Sports, η Toyota λανσάρει και τρίτη έκδοση αμαξώματος της νέας Corolla, τη sedan. Η Corolla είναι το πρώτο σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο, με 46 εκατ. αυτοκίνητα να έχουν κυκλοφορήσει σε περισσότερες από 150 χώρες, από το 1966 έως σήμερα.

Η νέα Corolla – η οποία αντικαθιστά το Auris στην ευρωπαϊκή αγορά – χρησιμοποιεί την πλατφόρμα TNGA, ίδια με αυτή στην οποία βασίζοντα τα Prius και C-HR. Χάρη στο μακρύ μεταξόνιο των 2,7 μέτρων (ίδιο με αυτό της station wagon), η Corolla sedan προσφέρει ευρύχωρο εσωτερικό για πέντε επιβάτες.

ΤΟ ΤΟΥΟΤΑ CAMRY ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ AVENSIS

Η Toyota προσφέρει τη νέα Corolla Sedan με δύο κινητήρες: με τον 1.6 βενζίνης 132 ίππων και στην υβριδική έκδοση (με 1.8 βενζίνης) συνδυαστικής ισχύος 122 ίππων. Με το νέο πρωτόκολλο δοκιμών WLTP η μέση κατανάλωση είναι 4,3 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 98 g/km.

Πλήρως ψηφιακό είναι το εσωτερικό της Toyota Corolla, με τρεις οθόνες: αφής 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων και 10 ιντσών head-up display. Η μακρά λίστα με τα συστήματα Toyota Safety Sense περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση με ανίχνευση πεζών (ημέρα – νύχτα) και ποδηλατών, ρυθμιζόμενο Cruise Control, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας με διόρθωση στο τιμόνι, αυτόματα φώτα, ανίχνευση οδικής σήμανσης κ.α.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...