Νέο υβριδικό Toyota RAV4 στο Παρίσι

Πιο ευρύχωρο και πιο δυνατό

  • -
  • -
Η Toyota γιορτάζει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του υβριδικού RAV4, που έκανε στο Σαλόνι του Παρισιού. H νέα γενιά του ιαπωνικού SUV έκανε πρεμιέρα νωρίτερα αυτόν τον χρόνο στη Νέα Υόρκη.

Δειτε ΟΛΑ ΤΑ SUV της ελληνικής αγοράς ΕΔΩ!

Το νέο Toyota RAV4 βασίζεται στην πλατφόρμα Toyota New Global Architecture (TNGA) και προσφέρει περισσότερη ευρυχωρία στο εσωτερικό του, παρά το ότι δεν έχει αυξηθεί σε διαστάσεις. Αυτό επετεύχθη μειώνοντας τους προβόλους, ενώ το μεταξόνιο αυξήθηκε 30 mm. Η σχεδίασή του έχει γίνει σαφώς πιο αιχμηρή και φέρει περισσότερες γωνίες στη σιλουέτα του.

Όσον αφορά το μηχανολογικό κομμάτι, το νέο RAV4 Hybrid εφοδιάζεται με έναν 2.5 κινητήρα βενζίνης, ο οποίος συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Η συνδυαστική απόδοση φτάνει τα 222 PS από τους 197 ίππους της προηγούμενης γενιάς. Η διαδικασία 0-100 km/h, σύμφωνα με την εταιρεία, ολοκληρώνεται στα 8,1 sec, ενώ η μέση κατανάλωση αναμένεται να είναι στα 4,5 lt/100 km. H 4η γενιά έχει ελαφρύνει σε σχέση με τον προκάτοχό του, ενώ το CVT δίνει ακόμα το «παρών», ωστόσο υπόσχεται καλύτερη και πιο αθόρυβη λειτουργία. Παράλληλα, προσφέρεται και με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα, ο οποιος συνδυάζεται είτε με το χειροκίνητο είτε με το αυτόματο κιβώτιο.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...