Το μεγάλο εντυπωσιακό coupe της BMW (video)

Η 8 Series Coupe παρουσιάστηκε με την ευκαιρία των 24 Ωρών του Le Mans

  • -
  • -

Συνδυάζοντας σχεδίαση, πολυτέλεια και σπορ συμπεριφορά στον ανώτατο βαθμό, η 8 Series Coupe έρχεται να τοποθετηθεί απευθείας στην κορυφή της γκάμας της BMW. Το μήκους 4,84 μ. αυτοκίνητο αμφισβητεί την κυριαρχία της S-Class Coupe στα πολυτελή μεγάλα δίθυρα μοντέλα.

Η 8 Series Coupe ξεχωρίζει από το μακρύ καπό, το χαμηλό ύψος (μόλις 1,34 μ) και την κλίση της οροφής που θυμίζει περισσότερο fastback αμάξωμα. Λεπτομέρειες όπως η double-bubble οροφή και οι μεγάλοι τροχοί (19 ή 20 ιντσών) τονίζουν το σπορ προσανατολισμό του. Στο εσωτερικό των 2+2 θέσεων συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και τη γνώριμη μεγάλη κεντρική κονσόλα.

Το μεγάλο coupe της BMW θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το Νοέμβριο, σε δύο τετρακίνητες εκδόσεις: την M850i xDrive Coupe M Performance με τον 4.4 V8 που αποδίδει 530 ίππους και την 840d xDrive Coupe με 6κύλινδρο diesel ισχύος 320 ίππων. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με το αυτόματο 8τάχυτο Steptronic, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές ρύπων EU6d-TEMP.

ΟΔΗΓΗΣΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ BMW M5 ME ΤΟΥΣ 600 ΙΠΠΟΥΣ!

Στα τεχνολογικά highlight της 8άρας coupe περιλαμβάνεται η είσοδος στο αυτοκίνητο και η λειτουργία του κινητήρα με… ψηφιακό κλειδί, δηλαδή με το smartphone του κατόχου της!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...