Νέο Volkswagen Golf 1.5 TSI EVO ACT 130 PS BlueMotion

Με 1.500άρη τούρμπο βενζίνης κινητήρα, 130 ίππους, κατανάλωση 4,8 lt/100 km και τιμή 19.500 ευρώ

  • -
  • -

Μια νέα έκδοση προστέθηκε στο best seller της Volkswagen με τον νέο σύγχρονο κινητήρα τούρμπο βενζίνης 1,5 λίτρων. Τα διακριτικά του μοντέλου είναι Golf 1.5 TSI EVO ACT 130 PS BlueMotion και εστιάζει στην απόδοση, ενώ προσφέρεται και στη δελεαστική τιμή των 19.500 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος κινητήρας είναι 4κύλινδρος τούρμπο και συνδυάζεται με υπερσυμπιεστή με μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας (VTG). Σε μικρό φορτίο απενεργοποιεί τους δύο εσωτερικούς κυλίνδρους από τους τέσσερις, κάνοντας χρήση του συστήματος ACT το οποίο λειτουργεί στην περιοχή στροφών από τις 1.400 έως τις 4.000 rpm και με ταχύτητες μέχρι τα 130 km/h.

Η αλλαγή είναι ανεπαίσθητη και δεν γίνεται αντιληπτή από τον οδηγό, παρά μόνο με την ένδειξη που εμφανίζεται στον πίνακα οργάνων. Αυτά σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, ενώ επιπλέον, όταν το μοντέλο συνδυάζεται με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη DSG εφτά σχέσεων, η μονάδα ελέγχου σβήνει τον κινητήρα σε συνθήκες χαμηλού φορτίου για παράδειγμα σε κατηφόρα και όταν ο οδηγός σηκώσει το πόδι του από το γκάζι, αφήνοντας το αυτοκίνητο να ρολάρει.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...