ΒΜW 5 series Long

Με αγάπη για την Κίνα

  • -
  • -

Αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας, η νέα σειρά 5 θα διατίθεται και σε μακριά έκδοση, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα  για την μεγάλη αδελφή της, την σειρά 7.

Με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις σε σχέση με την κανονική έκδοση, η μακριά σειρά 5 διαθέτει συνολικά 140mm μεγαλύτερο μεταξόνιο. Απόρροια της αύξησης του μεταξονίου είναι η μεγαλύτερη καμπίνα επιβατών, κυρίως για αυτούς που φιλοξενούνται στο πίσω κάθισμα. Το τελευταίο είναι ειδικά σχεδιασμένο με στόχο την άνεση, με τους πίσω επιβάτες να έχουν στην διάθεση τους πολλά στοιχεία άνεσης και ψυχαγωγίας. Ο τετραζωνικός κλιματισμός, το ψυγείο, τα ανακλινόμενα τραπεζάκια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και τα προστατευτικά σκιάδια για τον ήλιο είναι μόνον μερικά από τα προσφερόμενα χαρακτηριστικά.

Τα κινητήρια σύνολα που εξοπλίζουν την μακρύτερη σειρά 5 είναι αποκλειστικά εξακύλινδρα, ξεκινώντας από τους 204 PS και καταλήγοντας στους 306 PS του υπερτροφοδοτούμενου τρίλιτρου της 535 Li, η οποία αποτελεί και την κορυφαία έκδοση της γκάμας. Όλες οι εκδόσεις εξοπλίζονται στον βασικό εξοπλισμό τους, με  το εξαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η μακριά έκδοση της σειράς 5 εξελίχθηκε αποκλειστικά για την Κινέζικη αγορά, καλύπτοντας τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού της. Η κατασκευή της πραγματοποιείται  στο εργοστάσιο της BMW στο Shenyang της Κίνας. Για την λειτουργία της γραμμής παραγωγής έχουν γίνει όλες οι κατάλληλες αλλαγές, αναβαθμίσεις και συνεργασίες με προμηθευτές, ώστε τα μοντέλα που παράγονται, να ακολουθούν πιστά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της BMW.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...