Zenvo TSR-S: Δεν είναι μόνο για πίστα!

Σχεδόν 1.200 ίπποι και 0-100 σε 2,8 sec

  • -
  • -

Η Zenvo παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο TSR-S, το οποίο αποτελεί τη «γέφυρα» ανάμεσα στο αγωνιστικό TSR και το TS1 GT. Μάλιστα, το S (street) σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί νόμιμα στους δημόσιους δρόμους. Το ισχυρό supercar εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 5,8 λίτρων διπλά υπερτροφοδοτούμενος απόδοσης 1.193 ίππους και 1.100 Nm ροπής.

Παρά τα 1.495 κιλά του, οι επιδόσεις που ανακοινώνει η εταιρεία προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Αναλυτικότερα, η διαδικασία 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,8 sec, τα 0-200 km/h σε 6,8 sec και η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 325 km/h. Η ολλανδική φίρμα χρησιμοποίησε μια αρκετά επιτυχημένη συνταγή που περιλαμβάνει ελαφρύ αλουμινένιο ημί-μονοκόκ σκελετό, ανθρακονημάτινο αμάξωμα, δύο σπορ καθίσματα στο εσωτερικό και κίνηση στους πίσω τροχούς.

Εκτός από το ότι μπορείς να επιλέξεις τρία διαφορετικά προγράμματα ιπποδύναμης στον κινητήρα από ένα μπουτόν, ξεκινώντας από τους 700 ίππους, υπάρχει δυνατότητα επιλογής δύο διαφορετικών setup στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...