Το GOCAR στο Άμστερνταμ για την πρεμιέρα της νέας A-Class

Η νέα compact Mercedes-Benz θα κυκλοφορήσει τον Μάιο με νέο 1.4 turbo βενζίνης, 163 ίππων

  • -
  • -

Η νέα A-Class έκανε πρεμιέρα στην πρωτεύουσα της Ολλανδίας και το GOCAR μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση την αποκάλυψη της τέταρτης γενιάς του μικρομεσαίου μοντέλου της Mercedes-Benz. Ταξιδέψαμε στο Άμστερνταμ, γνωρίσαμε τη νέα A-Class και σας μεταφέρουμε όλα τα μυστικά της. Στην Ελλάδα θα έρθει τον Μάιο, ενώ λίγο νωρίτερα αναμένεται να ανακοινωθούν οι τιμές του γερμανικού μοντέλου.

Στο video μπορείτε να δείτε σε επανάληψη όλη την εκδήλωση.

Η νέα Mercedes-Class εντυπωσιάζει με το πλήρως ψηφιακό εσωτερικό της, το οποίο υπόσχεται μοναδικές δυνατότητες συνδεσιμότητας μέσω του συστήματος πολυμέσων MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Δύο οθόνες υψηλής ευκρίνειας (10,25 ιντσών η κάθε μία) παρέχουν όλες τις πληροφορίες για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα πολυμέσων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ A-CLASS


Η A-Class υπόσχεται άριστη ποιότητα κύλισης, πλήρη εξοπλισμό συστημάτων άνεσης και ασφάλειας, καθώς και ιδανική ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις και την εξοικονόμηση καυσίμου.

Νέος κινητήρας είναι ο 1.4 turbo βενζίνης, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και 250 Nm ροπής. Χάρη στην τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και περιορισμένες εκπομπές ρύπων. Ο 1.5 diesel έχει εξελιχθεί, αποδίδει πλέον 115 PS και είναι επίσης πιο οικονομικός. Στη γκάμα θα υπάρχει και 2λιτρο μοτέρ, με 224 ίππους. Τα κιβώτια ταχυτήτων είναι 6τάχυτο μηχανικό και αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις. 



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...