Ανανέωση για το πολυμορφικό Golf

Μετά το hatch μοντέλο, η Volkswagen αναβαθμίζει και την έκδοση Sportsvan

  • -
  • -

Δίπλα στο νέο SUV, το T-Roc (διαβάστε σχετικά εδώ), η Volkswagen θα παρουσιάσει στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης – από 12 έως 24 Σεπτεμβρίου – το νέο Golf Sportsvan. Η πολυμορφική έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου ανανεώθηκε σχεδιαστικά και ταυτόχρονα εφοδιάστηκε με νέους κινητήρες και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Στο ρύγχος του πεντάθυρου αμαξώματος εντοπίζονται τα νέα full-LED φώτα και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας. Τα πίσω φώτα είναι LED σε όλες τις εκδόσεις, ενώ νέα διακοσμητικά και επενδύσεις στα καθίσματα δίνουν έναν πιο... premium τόνο στην καμπίνα των επιβατών.

ΒΙΩΣΤΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ VOLKSWAGEN GOLF ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Τα βλέμματα πέφτουν βέβαια πάνω στην μεγάλη οθόνη αφής 9,2 ιντσών του συστήματος πολυμέσων Discover Pro (ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό), η οποία επιτρέπει τον έλεγχο ορισμένων λειτουργιών μέσω νευμάτων. Ο εξοπλισμός ασφαλείας περιλαμβάνει αυτόνομη πέδηση αλλά και σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης (Traffic Jam Assist) σε ταχύτητες έως 60 km/h.

Στη γκάμα των κινητήρων βενζίνης και diesel περιλαμβάνονται ο νέος 1.5 TSI Evo με απενεργοποίηση κυλίνδρων και ο οικονομικός 1.6 TDI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...