Το εσωτερικό του νέου sports car της TVR

Με αφορμή τα 70ά της γενέθλια, η βρετανική μάρκα θα λανσάρει ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο

  • -
  • -

Το Goodwood Revival, το τριήμερο 8-10 Σεπτεμβρίου, επέλεξε η TVR για να παρουσιάσει στο κοινό το νέο της μοντέλο. Η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ίδρυσή της, από τον Trevor Wilkinson. Το νέο δελτίο Τύπου συνοδεύεται από μία φωτογραφία του εσωτερικού, στην οποία απεικονίζονται ορισμένοι διακόπτες της κεντρικής κονσόλας αλλά και ο επιλογέας του κιβωτίου.

Το νέο μοντέλο της TVR (το όνομά του παραμένει άγνωστο) αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Gordon Murray Design και την Cosworth. Η πρώτη ανέλαβε το μηχανολογικό κομμάτι, ενώ η δεύτερη παρέχει τον 5λιτρο V8 κινητήρα. Η TVR ανακοίνωσε ότι η αναλογία ισχύος/βάρους είναι 400 ίπποι ανά 1.000 kg, οπότε με δεδομένο ότι το αυτοκίνητο ζυγίζει 1.200 kg, τότε η μέγιστη απόδοση του κινητήρα της Cosworth θα πλησιάζει τα 480-500 PS.

Η Launch Edition του νέου μοντέλου της TVR θα κατασκευαστεί σε μόλις 500 μονάδες, αρκετές εκ των οποίων έχουν ήδη προπωληθεί. Το αυτοκίνητο κοστίζει στη Μ. Βρετανία λιγότερο από 90.000 λίρες και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του: 0-100 km/h σε περίπου 4 sec και τελική 320 km/h!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...