Η TVR επιστρέφει με ένα νέο σπορ μοντέλο

Με περισσότερες λεπτομέρειες επιστρέφει η TVR, σχετικά με το νέο της σπορ μοντέλο

  • -
  • -

Ένα δυναμικό σε σχεδίαση μοντέλο ετοιμάζει η TVR, όπως μαρτυρά και το σκίτσο που έδωσε στη δημοσιότητα. Ο Les Edgar, πρόεδρος της εταιρείας, ανάλαβε προσωπικά την ενημέρωση των φίλων και πελατών της βρετανικής φίρμας, ανακοινώνοντας νέες λεπτομέρειες σχετικά με το σπορ μοντέλο που έχουν στα σκαριά.

Σμιλεμένο αμάξωμα, στα πρότυπα της TVR, αλλά με νέα προσέγγιση στην κατασκευή. Φτιαγμένο από υλικά που χρησιμοποιούνται στην Formula1 και εξελιγμένο από τον Gordon Murray, το νέο σπορ μοντέλο της TVR θα είναι το πρώτο προσιτό αυτοκίνητο παραγωγής με πλαίσιο από ανθρακονήματα, όπως ανακοινώνουν οι ίδιοι οι Βρετανοί.

Για την κίνησή του θα φροντίζει ένα μεγάλο V8 μοτέρ της Cosworth. Τα τεχνικά του στοιχεία δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αποδίδει περίπου 450 με 500 ίππους, ανάλογα με την έκδοση. Σε δηλώσεις του πάντως ο Edgar ανέφερε ότι οι μηχανικοί της εταιρείας αυτή την περίοδο δουλεύουν τον κινητήρα πάνω στο δυναμόμετρο, με τα πρώτα στοιχεία που αφορούν την ιπποδύναμη και τη ροπή να είναι ενθαρρυντικά και μέσα στους στόχους τους.

Η επόμενη ενημέρωση σχετικά με το νέο μοντέλο αναμένεται στις αρχές του νέου έτους, εκεί όπου ο Les Edgar αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στοιχεία για ιπποδύναμη, ροπή και τελικά σχέδια, όπως επίσης και την τοποθεσία που θα κατασκευάζεται το «θηρίο» της TVR.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...