Πάτησαν Ελλάδα τα πρώτα Jeep Compass

Το premium μικρομεσαίο SUV θα βρίσκεται στις εκθέσεις της μάρκας από τις 21 Αυγούστου

  • -
  • -

Μετά το Renegade, ένα ακόμη SUV με compact διαστάσεις προστίθεται στη γκάμα της Jeep. στο καπό κυκλοφορεί στην Ευρώπη. Με μήκος στα 4,4 μέτρα, το Compass καλύπτει την απόσταση με το μεγαλύτερο Cherokee, ενώ οι κινητήρες από 1.400 cc έως 2.000 cc και η επιλογή ανάμεσα σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις υπόσχονται εμπορική επιτυχία, ανάλογη του Renegade.

Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται σε ελληνικό έδαφος και περιμένουν τη μεταφορά τους στις εκθέσεις της Jeep. Το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά το Compass από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. Το Compass διατίθεται σε εκδόσεις Sport, Longtitude, Limited και Trailhawk, ενώ όσοι αναζητούν την αυθεντική τετρακίνηση Jeep έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο έξυπνα συστήματα, Active Drive και Jeep Active Drive Low. Εκτός από τις διαφορετικές θέσεις λειτουργίας για κάθε έδαφος, αποσυμπλέκουν ακαριαία τον πίσω άξονα όταν η κίνηση σε όλους τους τροχούς δεν είναι απαραίτητη, για εξοικονόμηση καυσίμου.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ JEEP COMPASS; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ


Στο premium εσωτερικό του Compass κυριαρχούν ο πίνακας οργάνων με αναλογικά όργανα αλλά και έγχρωμη οθόνη LED, διαγωνίου έως 7 ιντσών, το τριάκτινο πολυλειτουργικό τιμόνι και η τοποθετημένη στο πάνω μέρος της κονσόλας η οθόνη αφής (έως 8,4 ιντσών) του συστήματος infotainment U Connect, συμβατού με Apple CarPlay και Android Auto.

Το νέο Compass θα μπορεί να αποκτηθεί με ένα από τα πολλά προγράμματα χρηματοδότησης της Jeep, με κορυφαία επιλογή το άτοκο πρόγραμμα 50-50. Περισσότερα στις εκθέσεις από τις 21 Αυγούστου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...