Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε: Η οικογένεια Χ της Opel (vid)

Ο Αντιπρόεδρος σχεδίασης της γερμανικής μάρκας μας παρουσιάζει τα Mokka X, Crossland X και Grandland X

  • -
  • -

Στον τριπλασιασμό της γκάμας των SUV προχωρά εντός του 2017 η Opel, καθώς δίπλα στο πετυχημένο εμπορικά Mokka X προστίθενται τα Crossland X και Grandland X. Ο Mark Adams (Αντιπρόεδρος Σχεδίασης της Opel) μας συστήνει την οικογένεια Χ, η οποία θα ενισχύσει την παρουσία της γερμανικής μάρκας στη δημοφιλή κατηγορία των οχημάτων ελεύθερου χρόνου.

Το Mokka X και ο προκάτοχός του, το Mokka, μετρούν πάνω από 750.000 πωλήσεις. Στην ανανεωμένη του έκδοση, το SUV των 4,28 μέτρων απέκτησε πιο δυναμική εμφάνιση και επιπλέον δυνατότητες στον τομέα της συνδεσιμότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ MOKKA X ΜΕ ΤΟΝ 1.6 DIESEL

Το Crossland X διαδέχεται το Meriva στη γκάμα της Opel. Παρά τις ελαφρώς μικρότερες διαστάσεις (4,21 μέτρα) εμφανίζει καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (όγκος πορτμπαγκάζ από 410 έως 520 lt). Οι κινητήρες του (1.2 βενζίνης και 1.6 πετρελαίου) προέρχονται από το γαλλικό όμιλο PSA, ενώ στην Ελλάδα το περιμένουμε το καλοκαίρι.

ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ CROSSLAND X ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ OPEL ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Το Grandland X βάζει την Opel στο παιχνίδι των compact SUV. Το μήκους 4,48 μέτρων αυτοκίνητο θα διατίθεται ως προσθιοκίνητο, όμως το ηλεκτρονικό σύστημα πρόσφυσης Grip Control του εξασφαλίζει ασφαλείς μετακινήσεις και εκτός δρόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ GRANDLAND X
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...