Η πρώτη εικόνα του νέου SEAT Arona

Το μικρό crossover πρόκειται να παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου

  • -
  • -

Το μικρό crossover της ισπανικής εταιρείας αποκαλύφθηκε μέσω διαρροής, που δημοσίευσε το MQB-Coding & Retrofit. Όπως έχουμε αναφέρει, το SEAT Arona βασίζεται στην πλατφόρμα του Ibiza και θα λανσαριστεί πριν το τέλος του χρόνου.

Η σπορ σιλουέτα του νέου Arona ξεχωρίζει από τα τριγωνικά «μάτια», ενώ συνοδεύεται από την γνώριμη μάσκα της εταιρείας. Οι σχεδιαστικές γραμμές δεν διαφέρουν από τον μεγαλύτερο αδερφό του, το SEAT Ateca, αλλά αξίζει να σημειωθεί η πρώτη κολώνα που είναι σε μαύρο χρώμα. Την ίδια απόχρωση ακολουθεί και η οροφή, ενώ η τελευταία κολώνα είναι βαμμένη μέχρι τη μέση. Το πίσω μέρος κρατάει μια λιτή φιλοσοφία όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η ισπανική φίρμα.

Κάτω από το καπό του μικρού crossover θα συναντήσουμε τα μηχανολογικά σύνολα που έχουμε δει στο τελευταίο Ibiza και περιλαμβάνουν τον 1.0 TSI των 95 PS και 115 PS. Αν οι υποψήφιοι αγοραστές ψάχνουν για κάτι πιο σβέλτο, τότε μπορούν να επιλέξουν τον νέο 1.5 TSI των 150 ίππων και τέλος ο 1.6 diesel διατίθεται με 80,95 και 115 ίππους.

Πηγή: Carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...