Βραβείο εργονομίας κέρδισε το SsangYong Rexton

Η προσοχή της κορεατικής φίρμας στη λεπτομέρεια πάνω στο νέο μεγάλο της SUV αξιολογήθηκε θετικά

  • -
  • -

Το νέο SsangYong Rexton, που παρουσιάστηκε επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σεούλ στα τέλη Μαρτίου, κέρδισε τη σημαντική διάκριση του Εργονομικού Σχεδιασμού 2017. Πρόκειται για ένα θεσμό που διοργανώνει το Ινστιτούτο Εργονομίας της Κορέας και αξιολογεί τα καινούρια προϊόντα σε 7 τομείς, όσον αφορά στην εργονομία τους: φιλικότητα του προϊόντος, αποτελεσματικότητα, χρηστικότητα, απτή ποιότητα, ασφάλεια, φιλικότητα προς το περιβάλλον, κόστος.

Στην προκειμένη περίπτωση το Rexton βραβεύτηκε για την απτή ποιότητα των υλικών του, τον ολοκληρωμένο προϊοντικό του χαρακτήρα, τη φιλοσοφία εξέλιξης, αλλά και την εργονομικά σχεδιαστική του τεχνολογία.

Το εσωτερικό του νέου Rexton μήκους 4,8 m διακρίνεται για την ευρυχωρία του, αλλά και την ποιότητα, με δερμάτινες επενδύσεις Nappa, ηλεκτρικά καθίσματα και καθρέπτες με μνήμες για να ρυθμίζονται ανάλογα με τον κάθε οδηγό. Επιπλέον διαθέτει οθόνη αφής 9,2 ιντσών με σύστημα πολυμέσων και δυνατότητες σύνδεσης με Android Auto και Apple CarPlay. Η παραγωγή του νέου SsangYong Rexton μόλις ξεκίνησε με το νέο κορεατικό μοντέλο να αναμένεται στην Ελλάδα το ερχόμενο φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το μεγάλο SUV της SsangYong με κιβώτιο της Mercedes-Benz


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...