Το μεγάλο SUV της SsangYong με κιβώτιο της Mercedes-Benz

Το Rexton παρουσιάστηκε στην έκθεση της Σεούλ, ενώ στην Ελλάδα θα αφιχθεί το φθινόπωρο

  • -
  • -

Μετά τα Tivoli και XLV το Rexton είναι το τρίτο μοντέλο στη νέα εποχή της SsangYong. Το μήκους 4,85 m SUV προσφέρει πολυτελές και ευρύχωρο εσωτερικό, με δυνατότητα μεταφοράς έως 7 επιβατών σε τρεις σειρές καθισμάτων. Θα είναι τετρακίνητο και θα εφοδιάζεται με κινητήρες βενζίνης στα 2.000 cc και πετρελαίου στα 2.200 cc.

Το σημαντικό νέο είναι ότι η χάρη στη συνεργασία με τη Mercedes-Benz, η κορεάτικη μάρκα δανείζεται για το Rexton το γνωστό 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα συνδυάζει με το 2.2 turbo diesel engine. Ο 2λιτρος βενζίνης θα προσφέρεται με 6άρι αυτόματο της Aisin.

Υπό νορμάλ συνθήκες και για εξοικονόμηση καυσίμου, το SsangYong Rexton είναι πισωκίνητο. Όταν όμως διαπιστωθεί απώλεια πρόσφυσης εμπλέκεται η τετρακίνηση. Η ανάρτηση του μεγάλου SUV αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Στον εξοπλισμό ασφαλείας περιλαμβάνονται 9 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, Lane Change Assist, Rear Cross Traffic Alert, Blind Spot Detection κ.α.

Το σύστημα πολυμέσων είναι συμβατό με τα Apple CarPlay και Android Auto, ενώ οι χάρτες πλοήγησης εμφανίζονται στην οθόνη HD διαγωνίου 9,2 ιντσών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...