Το νέο, μεγάλο SUV της SsangYong

Η επίθεση των Κορεατών συνεχίζεται με τη νέα γενιά του Rexton

  • -
  • -

Τα Tivoli και XLV σηματοδότησαν μία νέα αρχή, όμως στο μεγάλο της SUV θα βασίσει η SsangYong την... επανίδρυσή της, σχεδιαστική και ποιοτική. Το νέο Rexton κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Σεούλ στα τέλη Μαρτίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες του GOCAR θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το φθινόπωρο.

Το μήκους 4,85 m Rexton θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της SsangYong, από πλευράς μεγέθους και ποιότητας κατασκευής. Το μακρύ μεταξόνιο (2,86 m) εξασφαλίζει ένα ευρύχωρο εσωτερικό, με δυνατότητα τοποθέτησης και τρίτης σειράς καθισμάτων. Υπό νορμάλ συνθήκες το Rexton θα είναι πισωκίνητο, ενώ όταν διαπιστώνεται απώλεια πρόσφυσης θα ενεργοποιείται το σύστημα 4x4.

Η SsangYong δεν ανακοίνωσε τη γκάμα κινητήρων του μεγάλου της SUV, ανάφερε απλά ότι θα εφοδιάζεται με σύνολα βενζίνης και νέους diesel. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην εικόνα του εσωτερικού, με ποιοτικά πλαστικά, δερμάτινες επενδύσεις σε καθίσματα και ταμπλό, αλλά και σύστημα πολυμέσων με οθόνη HD 9,2 ιντσών, που υποστηρίζει τα πρωτόκολλα Apple Carplay και Android Auto.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...