Στροφή στα SUV και τα ηλεκτρικά κάνει η Seat

Τέσσερα ηλεκτρικά μοντέλα θα προστεθούν στη γκάμα της ισπανικής φίρμας, μεταξύ αυτών και το νέο μεγάλο SUV

  • -
  • -

Μετά τον πρόσφατο απολογισμό με απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για τη Seat όσον αφορά το 2016, η «κεφαλή» της ισπανικής φίρμας έδωσε το στίγμα της εταιρείας για το άμεσο μέλλον. Μιλώντας στο βρετανικό AutoExpress δήλωσε ότι στόχος της Seat, μετά την εξέλιξη του ηλεκτρικού Mii, είναι να διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της.

Μάλιστα όπως τόνισε και ο ίδιος χρησιμοποιεί για τις καθημερινές μετακινήσεις του το μικρό αυτοκίνητο πόλης μηδενικών ρύπων. Το πρωτότυπο ηλεκτρικό Mii, είναι το πρώτο βήμα της Seat σε αυτά τα «χωράφια» και θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμα.

Πατώντας πάνω στο Volkswagen e-Golf θα δημιουργήσουν το ηλεκτρικό Leon, ενώ το πιο ενδιαφέρον project θα είναι το ίδιας φιλοσοφίας μεγάλο SUV, το οποίο θα παρουσιαστεί στα επόμενα χρόνια και θα τοποθετηθεί πάνω από το Ateca, όσον αφορά το μέγεθος.

Ένα τέταρτο ηλεκτρικό μοντέλο που θα προστεθεί στη γκάμα της Seat, πρόκειται να ακολουθήσει, χωρίς ωστόσο σε αυτή τη χρονική περίοδο να αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτό από την ισπανική φίρμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...