Πόσο κοστίζει το SUV της Alfa Romeo στην Ελλάδα;

Η FCA Greece ανακοίνωσε τις τιμές πώλησης της Stelvio, με τα πρώτα αυτοκίνητα να φθάνουν στα τέλη Μαρτίου

  • -
  • -

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo είναι γεγονός και σύντομα θα το δούμε να κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους. Η Stelvio βάζει την ιταλική μάρκα στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών οχημάτων εκτός δρόμου, με ατού τη σχεδίαση, τη σπορ συμπεριφορά και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Το μήκους 4,68 m SUV διατίθεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται μηχανικό πίσω διαφορικό. Κατά το λανσάρισμά της στην Ελλάδα, η Stelvio είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις: την Launch με το 2.0 βενζίνης απόδοσης 280 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, στην τιμή των 70.300 ευρώ, τη Super με τον 2.2 diesel 210 PS (επίσης με αυτόματο κιβώτιο) και τιμή 57.000 ευρώ.

Μελλοντικά θα προστεθούν στη γκάμα ο 2λιτρος βενζίνης με 200 ίππους και ο 2.2 πετρελαιοκινητήρας 180 ίππων, οι οποίοι θα εφοδιαστούν παράλληλα με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8-σχέσεων ενώ ο βενζινοκινητήρας θα διαθέτει και το σύστημα τετρακίνησης Q4 all-wheel drive. Η έκδοση diesel 2.2 λίτρων 180 ίππων θα διατίθεται  και με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς.

Στην Ελλάδα, η Alfa Romeo Stelvio θα προσφέρεται με 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια, 5 χρόνια service και 5 χρόνια ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω FCA Bank, ενώ τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στο τέλος Μαρτίου.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...