Ο Hennessey έκανε το Ford F-150 Raptor 6x6

Η Mercedes-AMG G63 6x6 απέκτησε αντίπαλο και μάλιστα αρκετά δυνατό. 600 ίππων!

  • -
  • -

Είναι ορισμένοι άνθρωποι που θέλουν περισσότερα από το αυτοκίνητό τους. Επιπλέον τούρμπο, περισσότερα άλογα, καλύτερες επιδόσεις… και μερικούς τροχούς ακόμα. Ο Hennessey τα προσφέρει όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό πακέτο που ονομάζει VelociRaprtor 6x6 και πατά πάνω στο νέο Ford F-150 Raptor το οποίο ακόμα δεν είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Στα βήματα της Mercedes-AMG και το G63 6x6, πρόσθεσε έναν ακόμα άξονα κάνοντας το θηρίο της Ford ακόμα πιο ικανό σε όλες τις συνθήκες. Για το καταφέρει αυτό μεγάλωσε το αμάξωμα, ενώ αξιοποίησε και το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης που διαθέτει στη βασική του έκδοση το Raptror.

Μετά πρόσθεσαν μεγαλύτερους θόλους για να χωρούν οι τεράστιοι τροχοί των 20 ιντσών με τα ελαστικά για εκτός δρόμου χρήση, έβαλαν μπάρες, φώτα στην οροφή και αναβάθμισαν την ανάρτηση με νέα αμορτισέρ, προσφέροντας το μοναδικό αυτό pickup στα 295.000 δολάρια.

Φυσικά δεν σταματά εκεί η βελτίωση και έρχεται να καλύψει την ανάγκη κάποιων για καλύτερες επιδόσεις. Πήρε τον V6 twin-turbo κινητήρα των 3,5 λίτρων ο οποίος αποδίδει 450 ίππους και τον έφτασε με τη βοήθεια νέων τούρμπο, ανασχεδιασμένου συστήματος εξαγωγής, νέου προγράμματος και intercooler στους 600 ίππους, με το κόστος αυτής της μετατροπής να προσθέτει στον λογαριασμό επιπλέον 22.500 δολάρια. Επιπλέον υπάρχουν και φρένα της Brembo, εσωτερικός φωτισμός και κάποιες ακόμα αισθητικές βελτιώσεις αλλά και μεγαλύτεροι τροχοί.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...