Νέα Porsche Macan γρηγορότερη από 911 Carrera 4

H Porsche λανσάρει τη νέα Macan Turbo Performance Pack με… 440 ίππους

  • -
  • -

Στην κορυφή της γκάμας του μικρού crossover της Porsche θα βρει το «θρόνο» της η Macan Turbo Performance Pack, η οποία εφοδιάζεται με τον V6 bi-turbo 3.6 της έκδοσης Turbo, αλλά με τη διαφορά ότι η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί κατά 40 ίππους. Αναλυτικότερα, η ισχύς της δυνατής Macan φτάνει τα 440 PS και 600 Nm ροπής, ενώ το 0-100 km/h έρχεται σε 4,4 sec (0,4 sec γρηγορότερη από την απλή Turbo και 0,1 από την 911 Carrera 4).

Αλλαγές έχουμε στο σύστημα πέδησης, όπου συναντάμε μεγαλύτερα κατά 30 mm εμπρός δισκόφρενα, φτάνοντας τα 390 mm και πάνω τους είναι πιασμένες οι ισχυρές 6πίστονες δαγκάνες. Η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 15 mm, ενώ στην περίπτωση που έχει τοποθετηθεί η προαιρετική αερανάρτηση, τότε η τιμή είναι 10 mm. Στη συγκεκριμένη έκδοση, το πακέτο Sport Chrono και η σπορ εξάτμιση είναι στον στάνταρ εξοπλισμό. Ακόμα, η ισχυρή Macan πατάει επάνω σε 21 ιντσών που προέρχονται από την 911 Turbo και φέρει φώτα τύπου LED σε συνδυασμό με το σύστημα Dynamic Light System της εταιρείας.

Οι παραγγελίες για την Αγγλία έχουν ήδη ανοίξει και οι παραδόσεις υπολογίζονται να πραγματοποιηθούν στο τέλος του χρόνου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...