Στα «πράσα» το νέο Honda Civic

Κυρίως το πίσω μέρος του νέου Civic έπιασε φωτογραφικός φακός, χωρίς ίχνος από καμουφλάζ

  • -
  • -

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενό μας άρθρο, η 10η γενιά του Honda Civic θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, ενώ η επίσημη έναρξη της παραγωγής θα ξεκινήσει στα τέλη του 2016. Κάποιες φωτογραφίες όμως που δημοσιεύτηκαν στο CivicX δείχνουν κυρίως το πίσω μέρος του νέου Civic, χωρίς ίχνος από καμουφλάζ. Το νέο ιαπωνικό μοντέλο πιάστηκε στα «πράσα» όταν επιβιβαζόταν στο καράβι για να ταξιδέψει από την Αγγλία στην Αμερική.

Παρατηρώντας το πίσω μέρος του νέου Civic, βλέπουμε ότι η Honda εφάρμοσε ξανά την φουτουριστική της φιλοσοφία στο μικρομεσαίο μοντέλο, μιας και η προηγούμενη γενιά είχε ένα πιο διακριτικό προφίλ. Η 5πορτη έκδοση που βλέπουμε στη φωτογραφία, πατάει επάνω στην ίδια πλατφόρμα με το sedan και το coupe, που ήδη πωλούνται στην Αμερική. Ωστόσο, η hatchback έκδοση θα κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Honda, που βρίσκεται στο Swindon της Αγγλίας.

Σε κινητήρες, ξέρουμε ήδη πως θα είναι διαθέσιμοι οι νέας γενιάς βενζίνης Turbo VTEC στα 1,0 και 1,5 λίτρα, καθώς και ο 1.6 i-DTEC diesel αναβαθμισμένος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...