BMW 1 Series και σε σεντάν έκδοση

Το πιο μικρό σε μέγεθος 4θυρο μοντέλο της παρουσίασε η BMW

  • -
  • -

Πρόκειται για μια έκδοση της δημοφιλούς σειράς 1 με τέσσερις πόρτες που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Κίνα για να καλύψει αποκλειστικά τις ανάγκες της τοπικής αγοράς. Η εξέλιξη της συγκεκριμένης έκδοσης έγινε σε συνεργασία με τους Κινέζους μηχανικούς της BMW Brilliance Automotive Ltd., προκειμένου το αυτοκίνητο να αποδίδει καλύτερα κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες των δρόμων της Κίνας, αλλά και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών της ασιατικής αγοράς.

Πατά πάνω στο BMW Concept Compact Sedan, το οποίο έκανε πρεμιέρα το 2015 στο Guangzhou Motor Show. Στην τελική του μορφή είναι πιο… γήινη, με παρόμοιες αναλογίες, τη χαρακτηριστική μάσκα και τα φωτιστικά σώματα που την καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη, αλλά με μικρότερους τροχούς που λειτουργούν καλύτερα σε συνθήκες πραγματικής κίνησης. Η μεγάλη διαφορά όπως είναι φυσικό εστιάζεται στο πίσω μέρος.

Η νέα BMW 1 Series Sedan έρχεται να συνεχίσει την καλή εμπορική πορεία που σημειώνουν τα X1 και 2 Series Active Tourer. Χωρίς να έχουν ανακοινωθεί επίσημα από την BMW τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, αναμένεται να κατασκευάζεται πάνω στη νέα πλατφόρμα UKL1, με τη μετάδοση να περνάει στους εμπρός τροχούς και για την κίνηση να φροντίζουν τα γνωστά 3κύλινδρα και 4κύλινδρα τούρμπο σύνολα. Η BMW επίσης δεν έχει ανακοινώσει αν έχει πρόθεση να φέρει στην ευρωπαϊκή αγορά τη συγκεκριμένη έκδοση, αν και όπως είναι γνωστό οι άμεσοι ανταγωνιστές της έχουν όπως η Audi με το A3 Sedan και η Mercedes-Benz με την CLA έχουν εκδόσεις σε αυτή την κατηγορία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...