Mitsubishi Ground Tourer, ένα ακόμα concept SUV

Η ιαπωνική φίρμα θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο SUV στην Έκθεση του Παρισιού

  • -
  • -

Μια ενδεικτική φωτογραφία μέσα στο σκοτάδι που δεν αποκαλύπτει πολλά έδωσε στη δημοσιότητα η Mitsubishi για να μας προϊδεάσει για το νέο της μοντέλο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο SUV με υβριδική τεχνολογία το οποίο θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού που θα γίνει τον Οκτώβριο.

Αυτό το νέο concept ακολουθεί το XR PHEV II και το eX concept, τα οποία παρουσιάστηκαν το 2015. Το πρωτότυπο θα ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Mitsubishi. Στη φωτογραφία διακρίνονται αμυδρά η επίπεδο οροφή, οι πόρτες χωρίς χειρολαβές και τα παράθυρα που ανεβαίνουν προς τα επάνω χαρίζοντας αίσθηση κουπέ στο SUV της ιαπωνικής φίρμας.

Φυσικά, όπως κάθε πρωτότυπο που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το Ground Tourer θα πατά σε τεράστιους τροχούς και θα διαθέτει αντί για εξωτερικούς καθρέπτες κάμερες που θα απεικονίζουν τα γεγονότα σε οθόνη που θα βρίσκεται στο εσωτερικό. Για την κίνησή του θα φροντίζει ένα υβριδικό σύστημα PEHV με έναν θερμικό κινητήρα που θα συνδυάζεται με ηλεκτρικό μοτέρ και σε συνδυασμό θα στέλνουν την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει ξεκάθαρο για το μέγεθος του μοντέλου και που θα τοποθετηθεί στη γκάμα της Mitsubishi με τις περισσότερες πιθανότητες να το θέλουν να αποτελεί τον διάδοχο του Outlander που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...