Έρχεται η Mercedes-AMG GT R με 585 ίππους

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι προδιαγραφές της πιο άγριας AMG GT R

  • -
  • -

Λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη της Mercedes-AMG GT R στο Goodwood Festival of Speed η εταιρεία ανακοίνωσε τις τεχνικές προδιαγραφές του μοντέλου. Έτσι, ο 4λιτρος V8 twin-turbo κινητήρας έχει αναβαθμιστεί με την απόδοση να φτάνει τους 585 ίππους και τη ροπή τα 700 Nm.

Η επιπλέον δύναμη μεταφράζεται και σε καλύτερες επιδόσεις με το σπριντ για τα 0-100 km/h να ολοκληρώνεται σε 3,6 sec, δηλαδή 0,2 sec πιο γρήγορα από ότι στην AMG GT S, ενώ και η μέγιστη ταχύτητα ανέβηκε κατά 8 km/h φτάνοντας στην περίπτωση της AMG GT R στα 318 km/h.

Το Τέρας της Πράσινης Κόλασης, όπως το αποκαλεί η Mercedes στο πιο πρόσφατο teaser της, θα έχει επιπλέον βελτιώσεις και στο πλαίσιο, το τιμόνι και την ανάρτηση, καλύτερα φρένα και ένα πιο επιθετικό αεροδυναμικό πακέτο. Την εικόνα της Mercedes-AMG GT R ολοκληρώνει το πράσινο σκούρο χρώμα στο οποίο θα είναι βαμμένη και ένα νέο σετ τροχών.

Η πλήρης αποκάλυψη της νέας Mercedes-AMG GT R θα γίνει στις 24 Ιουνίου στο Goodwood Festival of Speed από τον Λόρδο March, το εμπνευστή και ιδρυτή του event.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...