Οι λιμουζίνες του Πούτιν με στιλ βρετανικό

Νέες φωτογραφίες από τις λιμουζίνες του Πούτιν είδαν το φως της δημοσιότητας

  • -
  • -

Με στιλ βρετανικό παρουσιάστηκαν στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες οι επερχόμενες λιμουζίνες του Πούτιν. Μέρος του προγράμματος Kortezh που έχει ως στόχο την εξέλιξη και δημιουργία ενός στόλου αυτοκινήτων για το πολιτικό προσωπικό της Ρωσίας, αλλά και στη συνέχεια για τους VIP πολίτες της χώρας.

Εκτός από τις λιμουζίνες με τη συμβατική έννοια του όρου, θα κατασκευαστούν και minvan, αλλά και SUV. Φωτογραφίες της πιο πρόσφατης εκδοχής του τελευταίου κυκλοφόρησαν που έφερε στη δημοσιότητα από τις πηγές του το Carscoops, αποκαλύπτουν τη σχεδιαστική προσέγγιση του μοντέλου που πλησιάζει αρκετά αυτή των βρετανικών κατασκευών, με επιρροές από Rolls-Royce, Land Rover και Bentley.

Τέλος, η Porsche συμβάλει στην εξέλιξη των κινητήρων που θα χρησιμοποιηθεί για τα ρωσικά πολυτελή μοντέλα και χωρίς ακόμα να έχει γίνει επίσημα γνωστό τι μοτέρ θα φοράνε, οι πληροφορίες αναφέρουν για μεγάλα V8 και V12, φυσικά μεγάλης ιπποδύναμης προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τις θηριώδης διαστάσεις των μοντέλων και σε ορισμένες περιπτώσεις με τη θωράκιση που μπορεί να έχουν. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται να παραδοθεί στον Πούτιν προς το τέλος του 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...