30 χρόνια BMW M3

H ΒΜW γιορτάζει τα 30 χρόνια Μ3 με μια επετειακή έκδοση

  • -
  • -

Στο πλαίσιο εορτασμού των 30 χρόνων από την πρώτη BMW M3 που κατασκευάστηκε ποτέ στην ιστορία, η γερμανική εταιρεία λανσάρει μία επετειακή έκδοση την οποία ονομάζει «30 Jahre M3» (30 χρόνια Μ3). Η BMW έχει δρομολογήσει τις πωλήσεις του συγκεκριμένου μοντέλου για το καλοκαίρι και η παραγωγή θα είναι περιορισμένη σε μόλις 500 μονάδες.

Η επετειακή Μ3 βασίζεται στην πρόσφατη sedan έκδοση της ισχυρής 3άρας και θα διατίθεται αποκλειστικά σε μεταλλικό μπλε σκούρο χρώμα, απόχρωση που πρωτοσυναντήσαμε στην πρώτη Μ3.

Σχεδιαστικά μαγνητίζουν οι 20άρες ζάντες, οι μαύρες απολήξεις των εξατμίσεων και τα λογότυπα που βρίσκονται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου «30 Jahre M3». Στο εσωτερικό συναντάμε τα εντυπωσιακά σπορ καθίσματα ντυμένα με δέρμα.  Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 3λιτρος 6κύλινδρος turbo κινητήρας BMW M TwinPower αναβαθμισμένος στους 450 ίππους. Το ισχυρό μοτέρ μπορεί να συνδυαστεί είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων είτε με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Με την τελευταία μετάδοση το δυνατό πισωκίνητο μοντέλο σημειώνει τη διαδικασία των 0-100 km/hσε 4 sec. Στον στάνταρ εξοπλισμό είναι το πακέτο Competition, το σύστημα ανάρτησης Μ και το διαφορικό μπλοκέ.

Η τιμή της ειδικής έκδοσης στη γερμανική αγορά φτάνει τα επιπλέον 10.000 ευρώ, χωρίς το κόστος της «απλής» Μ3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...