Τι θα δείξει η Honda στην Έκθεση Φρανκφούρτης 2015

Όλα τα νέα μοντέλα και ένα πρωτότυπο - έκπληξη

  • -
  • -

Ολόκληρη σχεδόν η γκάμα της Honda ανανεώθηκε πρόσφατα, είτε ελαφρώς όπως τα CR-V, Civic και Civic Tourer, είτε εκ βάθρων όπως το ολοκαίνουργιο Jazz, είτε με προθήκη νέων μοντέλων όπως τα Civic Type R και HR-V. Όλα τους θα δώσουν το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2015, όπου η Honda θα παρουσιάσει επίσης νέες σχεδιαστικές φιλοσοφίες και προηγμένες τεχνολογίες.

Για παράδειγμα, στη Φρανκφούρτη θα δούμε σε παγκόσμια πρεμιέρα το ‘Project 2&4’. Πρόκειται για την ιδέα που κέρδισε στον παγκόσμιο διαγωνισμό σχεδίασης που οργάνωσε η Honda ανάμεσα στα 16 στούντιο σχεδίασης που έχει παγκοσμίως. Ενσαρκώνοντας τη φιλοσοφία 'δημιουργικής κατασκευαστικής ποιότητας' (creative craftsmanship) της Honda, το Project 2&4 σχεδιάστηκε από το R&D μοτοσικλετών της εταιρίας στην Asaka (Τόκιο) και υπόσχεται να προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Η δομή χωρίς καμπίνα του Project 2&4 δημιουργεί ένα 'τρισδιάστατο οδηγικό περιβάλλον' που παρέχει την ελευθερία μιας μοτοσικλέτας και την ευελιξία ενός αυτοκινήτου. Προς το παρόν μένουμε σε αυτά, αναμένοντας τις πρώτες επίσημες εικόνες από τη Honda λίγες μέρες πριν την έκθεση.

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τέλος, η Honda θα παρουσιάσει και τη συσκευή προσωπικής μετακίνησης UNI-CUB β. Η συσκευή χρησιμοποιεί τεχνολογία ελέγχου ισορροπίας και ομοιοκατευθυντικό σύστημα περιστροφής τροχού (Honda Omni Traction Drive System) που αναπτύχθηκαν από την εξέλιξη του ASIMO και την έρευνα της Honda στα ανθρωποειδή ρομπότ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...