Hands-Free Tailgate επιλέγουν οι πελάτες στο Kuga

Πιο δημοφιλές το άνοιγμα του πορτμπαγκάζ με κίνηση του ποδιού

  • -
  • -

Το σύστημα Hands-Free Tailgate που προσφέρει προαιρετικά η Ford στο Kuga είναι ιδιαίτερα δημοφιλές καθώς επιτρέπει το άνοιγμα του χώρου αποσκευών με μία μικρή κίνηση του ποδιού κι έχοντας τα χέρια ελεύθερα για ψώνια ή αποσκευές. Είναι το πρώτο μεσαίο SUV που διαθέτει το συγκεκριμένο σύστημα και περισσότεροι από 35.700 πελάτες του Ford Kuga (το 48% των αγοραστών) παράγγειλαν το σύστημα το 2013, με πρώτους τους Ολλανδούς οι οποίοι το επέλεξαν σε ποσοστό 94%.

Το Hands-Free Tailgate χρησιμοποιεί δύο αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα που καταγράφουν την κίνηση του ποδιού του οδηγού και αντιδρούν ανάλογα. Αυτό διασφαλίζει ότι το ξεκλείδωμα της πίσω πόρτας δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί τυχαία, για παράδειγμα όταν μία γάτα περνά κάτω από το αυτοκίνητο. Η Ford χρησιμοποίησε εθελοντές για να δοκιμάσει πρωτότυπα συστήματα προκειμένου να τελειοποιήσει την απαιτούμενη κίνηση.

Η γκάμα SUV της Ford στην Ευρώπη περιλαμβάνει το μικρό EcoSport SUV, το Kuga και προσεχώς θα πλαισιωθεί από το Edge, ένα μεγαλύτερο SUV που ήδη σημειώνει επιτυχία στη Β. Αμερική και σε άλλες αγορές.

 

Χώρες όπου το Kuga παραγγέλνεται με Hands-Free Tailgate

Ποσοστό %

 

Ολλανδία

94

Πορτογαλία

83

Ιρλανδία

77

Νορβηγία

70

Ρουμανία

67

Δανία

63

Φινλανδία

63

Αυστρία

62

Ιταλία

60

Τσεχία

57

Γερμανία

57

Πολωνία

53

Βέλγιο

52

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...