Ford Kuga Plug-in Hybrid: Οικονομία και ξεγνοιασιά χωρίς συμβιβασμούς

Για τον οδηγό που ψάχνει τις οικονομικές και οικολογικές μετακινήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, όμως θέλει και την ξεγνοιασιά της βενζίνης, η απόλυτη απάντηση είναι το Ford Kuga PHEV.

  • -
  • -

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid είναι ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για εκείνους που θέλουν να μην κάνουν παραχωρήσεις, αλλά να έχουν όλα όσα επιθυμούν εύκολα και άμεσα. Στην προκειμένη περίπτωση τα ζητούμενα είναι οι οικονομικές – οικολογικές μετακινήσεις, η απουσία του άγχους της αυτονομίας, αλλά και η όσο γίνεται ευνοϊκότερη μεταχείριση από το φορολογικό σύστημα.

Μπορεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να πληθαίνουν γύρω μας, όμως ακόμα υπάρχει το ζήτημα της αυτονομίας και της φόρτισης, έστω και αν είναι μειωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον, πρόκειται για μία τεχνολογία με την οποία οι περισσότεροι δεν είναι εξοικειωμένοι, οπότε αναμενόμενα πολλοί δεν επιθυμούν να αλλάξουν τόσο ριζικά τον τρόπο που μετακινούνται.

Τα καλύτερα στοιχεία από δύο κόσμους

Τη λύση έρχεται να δώσει η Ford με το Kuga PHEV, καθώς πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να προσφέρει οικονομικές και πράσινες μετακινήσεις, αλλά και την απαραίτητη εξοικείωση με την ηλεκτροκίνηση, χωρίς να ζητάει από τον κάτοχο παραχωρήσεις.

Αυτό το πετυχαίνει συνδυάζοντας με τον ιδανικότερο τρόπο όλα τα πλεονεκτήματα της αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης, με εκείνα που έχουν τα παραδοσιακά καύσιμα όπως η βενζίνη. Όσον αφορά τη χρήση ρεύματος για την κίνηση το όφελος είναι οι μηδενικές εκπομπές ρύπων αλλά και το πάρα πολύ χαμηλό κόστος. Από τη μεριά της βενζίνης το μεγαλύτερο θετικό είναι ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλος αριθμός από πρατήρια, ενώ ο ανεφοδιασμός γίνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a11ed7d3d9642a507c708d0f3f088c50.jpg

Χάρη στο προηγμένο plug-in υβριδικό σύστημα του Ford Kuga PHEV, ο οδηγός μπορεί να απολαμβάνει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους. Οι καθημερινές μετακινήσεις στο αστικό περιβάλλον γίνονται με μηδενική κατανάλωση καυσίμου, καθώς η μπαταρία του αυτοκινήτου είναι αρκετή για 56 km, νούμερο μεγαλύτερο από τις αποστάσεις που καλύπτει η πλειοψηφία των οδηγών μέσα σε μία μέρα.

Ταυτόχρονα, όταν κάποιος θέλει να πάει ένα ταξίδι, να κάνει κάποια μακρινή διαδρομή ή όταν απλά έχει ξεχάσει να φορτίσει την μπαταρία, δε θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα καθώς υπάρχει πάντα ο βενζινοκινητήρας, ο οποίος θα αναλάβει με ευκολία τόσο την κίνηση του αυτοκινήτου, όσο και τη φόρτιση της μπαταρίας.

Καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες

Πέρα από ένα εξαιρετικό plug-in υβριδικό μοντέλο, το Ford Kuga PHEV είναι και ένα SUV που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Το αυξημένο ύψος συμβάλλει τα μέγιστα στην οδηγική απόλαυση καθώς και στη βελτίωση της ασφάλειας μέσω της καλύτερης ορατότητας. Ως γνήσιο Ford μπορεί να προσφέρει στον οδηγό την απαραίτητη άνεση, ενώ ταυτόχρονα δε χάνει τον ενδιαφέροντα χαρακτήρα του καθώς οι 225 ίπποι και το DNA της εταιρείας αναλαμβάνουν να ανταποκριθούν όταν ζητηθεί το κάτι παραπάνω. Επιπλέον, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει άνεση σε όλους τους επιβάτες τόσο με τους μεγάλους χώρους της καμπίνας, όσο και με τη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/505dfffaaa24cdbd38b1ebbf488e894c.jpg

Κάνει «ντρίμπλα» στη φορολογία

Παράλληλα το Ford Kuga PHEV είναι το απόλυτο μέσο ώστε μία εταιρεία να πετύχει έναν από τους βασικότερους στόχους της, ο οποίος είναι ο περιορισμός των εξόδων, καθώς με τον πράσινο χαρακτήρα του προσφέρει τη δυνατότητα να υπάρξει το μέγιστο φορολογικό όφελος που προκύπτει από τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προβλέπει η νομοθεσία.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ford έχει δημιουργήσει την υπηρεσία Ford Lease. Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματά της είναι ότι δεν απαιτείται προκαταβολή, με αποτέλεσμα τα κεφάλαια της εταιρείας να είναι διαθέσιμα για εκμετάλλευση σε τομείς όπου είναι περισσότερο απαραίτητα. Ακόμα, γίνεται πιο αποτελεσματικός ο έλεγχος των εξόδων χάρη στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα και την πλήρη κάλυψη εξόδων όπως η συντήρηση, η ασφάλεια και η οδική βοήθεια. Ένα ακόμα όφελος είναι ότι εξασφαλίζεται πάντα ότι ο στόλος των οχημάτων θα είναι υπερσύγχρονος, καθώς στο τέλος της μίσθωσης το αυτοκίνητο επιστρέφεται στη Ford και υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κάποιου νεότερου μοντέλου.

Το Ford Kuga Plug-in Hybrid προσφέρει τον βέλτιστο συνδυασμό ανάμεσα στην οικονομία, την οικολογία και την άνεση, ενώ οι λύσεις της Ford κάνουν την απόκτησή του μία εύκολη διαδικασία. Βρείτε το δικό σας Ford Kuga PHEV στο επίσημο επίσημο δίκτυο της Ford σε όλη την Ελλάδα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...